Stoiximan Super League

Λείπει η… γάτα, «ντοπάρει» ο Μορίγια!

Οι Απόκριες πέρασαν, αλλά ο Μιγκέλ Μορίγια ντύθηκε… Χιμένεθ την Τετάρτη! Απόντος του τεχνικού της ΑΕΚ (που βρίσκεται στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους), ο συνεργάτης του -και ψυχολόγος της ομάδας- ανέλαβε να διατηρήσει υψηλό το, ούτως ή άλλως… απογειωμένο, ηθικό των παικτών της «Ένωσης».

Οι Απόκριες πέρασαν, αλλά ο Μιγκέλ Μορίγια ντύθηκε… Χιμένεθ την Τετάρτη!

Απόντος του τεχνικού της ΑΕΚ (που βρίσκεται στην Ισπανία για προσωπικούς λόγους), ο συνεργάτης του -και ψυχολόγος της ομάδας- ανέλαβε να διατηρήσει υψηλό το, ούτως ή άλλως… απογειωμένο, ηθικό των παικτών της «Ένωσης».

Μετά το διήμερο… χαλάρωσης (ρεπό) που «κέρδισαν» με την απόδοση τους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν -αναμενόμενα- ευδιάθετοι στα Σπάτα.

Μπορεί, λοιπόν, εκεί να μη βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ (που ταξίδεψε για προσωπικούς λόγους στην πατρίδα του και επιστρέφει την Τετάρτη το βράδυ), ωστόσο ο Μιγκέλ Μορίγια δεν άφησε -σε επίπεδο… ψυχολογίας τουλάχιστον- να φανεί το κενό.

Ο βοηθός του Χιμένεθ (και ειδικευμένος, άλλωστε, στο αντικείμενο) καθησύχασε τους παίκτες για την απουσία του κόουτς και μοίρασε συγχαρητήρια σε όλους για την εικόνα που έδειξαν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Αφού τους υπογράμμισε, ωστόσο, ότι δεν πρέπει να επαναπαυθούν σε αυτή και ότι μπορούν να την επαναλάβουν σε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος, τόνισε πως απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να προσέχουν ακόμα περισσότερο την εξωγηπεδική τους ζωή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προπόνηση της Τετάρτης (απόντος και του Χιμένεθ) δεν προσφέρεται για συμπεράσματα ενόψει του παιχνιδιού με την Καβάλα. Επιβεβαίωσε, ωστόσο, πως οι Λυμπερόπουλος, Γιάχιτς και Γκέντσογλου (επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς) θα είναι κανονικά διαθέσιμοι την Κυριακή -διατηρώντας μοναδικές απουσίες της ΑΕΚ τους τιμωρημένους Μάκο και Καφέ.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x