Stoiximan Super League

Γκολ στα… play-off

Μετά από πέντε αγώνες «άκαπνος» στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ με γκολ των Κοντρέρας και Τσουκαλά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και σε τροχιά play-off, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη στην Τούμπα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μετά από πέντε αγώνες «άκαπνος» στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ με γκολ των Κοντρέρας και Τσουκαλά επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και σε τροχιά play-off, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη στην Τούμπα σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Φωνές και από τις δύο πλευρές για τη διαιτησία, με πιο χαρακτηριστική φάση βέβαια ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Σνάουτσνερ στον Λεάλ μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τους Κρητικούς να διαμαρτύρονται για πέναλτι το οποίο δεν καταλογίστηκε.



Αν από κάπου πρέπει να ξεκινήσει κανείς, δεν είναι η εικόνα του ΠΑΟΚ. Βελτιωμένη (όχι πάντως θεαματικά) μπορεί να χαρακτηριστεί, αλλά άλλο είναι το θέμα. Τα φοβερά ποσοστά που παρουσίασε στην επίθεση. Τρεις τελικές προσπάθειες (δύο σουτ, μία κεφαλιά) ένα γκολ! Καθόλου άσχημα, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη του ότι στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια, δεν βρήκε καν τον δρόμο προς τα δίχτυα!

Ένα μόλις σουτ του Σαλπιγγίδη και άλλο ένα μετά (από τον Κουτσιανικούλη), πριν τη φάση που έδωσε το προβάδισμα στους Θεσσαλονικείς. Ο Λίνο δημιούργησε και ο Κοντρέρας ανενόχλητος με κεφαλιά «εκτέλεσε» στο 17’ διαμορφώνοντας το 1-0. Σημειωτέον από τα τρία γκολ που έχει πετύχει ο Χιλιανός στο πρωτάθλημα, τα δύο είναι απέναντι στους Κρητικούς!

Ενδιάμεσα υπήρξε μια λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού, ο οποίος σταμάτησε τον Μπούντιμιρ ενώ έβγαινε με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση, αργότερα… «πάτσισε» ο έτερος πλάγιος, σταματώντας επίσης λανθασμένα τον Σαλπιγγίδη (που έβγαινε φάτσα με το τέρμα), με το δεύτερο ημίχρονο να ξεκινά επίσης με μια αμφισβητούμενη φάση με τον Λεάλ να μαρκάρεται άτσαλα από τον Σνάουτσνερ στην μεγάλη περιοχή αλλά τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε».

Ο Εργοτέλης πάλεψε αρκετά για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως και στις δύο περιπτώσεις που έφτασε κοντά -σε ενέργειες των Βερπακόφσκις και Μπούντιμιρ- ο Κοντρέρας ήταν στη σωστή θέση, στη σωστή στιγμή και καθάρισε τις φάσεις. Όταν δε ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και έψαξε ένα ακόμη γκολ, το πέτυχε λίγο πριν το φινάλε. Από ωραία μεταβίβαση του Μουσλίμοβιτς και άψογο τελείωμα του Τσουκαλά, έγινε το τελικό 2-0 στο 86’.

Δείτε εδώ το φιλμ του αγώνα.



ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Βιτόλο, Φωτάκης (57' Τσουκαλάς), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (73' Ελ Ζαρ), Κουτσιανικούλης (87' Έτο), Μουσλίμοβιτς.

Στον πάγκο έμειναν οι: Χαλκιάς, Αθανασιάδης, Σαβίνι, Αρίας.

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο (74' Γιαλούσης), Τζούνιορ, Κυριακίδης, Φραγκουλάκης (41' Βερπακόφσκις), Ρομάνο (87' Καρέλης), Λεάλ, Μπούντιμιρ.

Στον πάγκο έμειναν οι: Αθανασίου, Αλεξόπουλος, Ορφανός, Χρυσοφάκης.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτωλοακαρνανίας, Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Τούμπας





Επιμέλεια: Παναγιώτης Σγαρδέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x