Stoiximan Super League

Γόντικας: «Γήπεδο με τα παιδιά μου»

Ο Δημήτρης Γόντικας είπε πως στόχος του είναι να μπορεί να πάει στο γήπεδο με τα παιδιά του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε γνωστή ιστοσελίδα για τα φαινόμενα της βίας που μαστίζουν το χώρο. Ο προεδρέυων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού πιστεύει πως πρέπει να γίνει πιο αυστηρό το νομικό πλαίσιο και δηλώνει πως είναι μια πολύ προβληματική περίοδος για το ποδόσφαιρο όπως και για τη χώρα.

Ο Δημήτρης Γόντικας είπε πως στόχος του είναι να μπορεί να πάει στο γήπεδο με τα παιδιά του, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε γνωστή ιστοσελίδα για τα φαινόμενα της βίας που μαστίζουν το χώρο.

Ο προεδρέυων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού πιστεύει πως πρέπει να γίνει πιο αυστηρό το νομικό πλαίσιο και δηλώνει πως είναι μια πολύ προβληματική περίοδος για το ποδόσφαιρο όπως και για τη χώρα.

Ο Δημήτρης Γόντικας με συνέντευξη που παραχώρησε στο www.newsbomb.gr είπε πως «η ύπαρξη τέτοιων καταστάσεων στον χώρο του αθλητισμού, δυσκολεύει τη ζωή όσων δουλεύουμε στο κομμάτι αυτό».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για το αν διανύουμε μια από τις χειρότερες περιόδους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, απάντησε πως δεν είναι σίγουρος για αυτό, αλλά: «Είμαι σίγουρος ότι είναι προβληματική σε πολλές εκφάνσεις. Και βέβαια όλα αυτά δεν μπορεί να είναι άσχετα με την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Αυτό που πρέπει να διασφαλίσουμε είναι πως δεν θα έχουμε. Συνέχεια κουβεντιάζουμε το ίδιο πράγμα, υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν νομικά πλαίσια αρκεί να θέλουμε να το κάνουμε» ήταν τα λόγια του παράγοντα των «πράσινων».

Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει άμεσα να γίνουν ώστε να πηγαίνουν όλοι μαζί και πάλι στο γήπεδο;

«Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι φταίμε και εμείς σαν ΠΑΕ. Αλλά πρέπει να υπάρξει ένα νομικό πλαίσιο που σου δίνει τη δυνατότητα να αποκρούσεις, να καταστείλεις και να προλάβεις. Αλλά να υπάρχει και θέληση από όλους τους φορείς. Δεν βγάζω τον εαυτό μας απέξω, δεν βγάζω τα θεσμικά όργανα απέξω και βέβαια εννοώ και την πολιτεία».

Γιατί δεν αλλάζει το νομικό πλαίσιο;

Υπάρχει μια φιλοσοφία πως όταν έχεις αυστηρές ποινές είναι πιθανόν να είσαι “έρμαιο” των οργανωμένων. Να σου λένε δηλαδή: "Θα μπούμε μέσα, θέλουμε το ένα, το άλλο κ.τ.λ.". Υπάρχει μια άλλη φιλοσοφία που λέει: "Όσο αυστηρότερες οι ποινές τόσο πιο δύσκολο θα είναι να γίνουν επεισόδια γιατί η ΠΑΕ θα αστυνομεύουν". Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση».

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Γόντικας έκανε μια ευχή, λέγοντας πως στόχος του είναι να καταφέρει να μπορεί να πηγαίνει ο ίδιος αλλά και ο καθένας στο γήπεδο με τα παιδιά του.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x