Stoiximan Super League

Μισή ντουζίνα απουσίες

Την νίκη στον αγώνα-συλλαλητήριο που ετοιμάζουν οι οπαδοί του θέλει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά θα κληθεί να την κυνηγήσει χωρίς έξι παίκτες του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απέκλεισε από την αποστολή για το ματς με του Περιστεριώτες, τους τραυματίες Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλο, Καρνέζη, αλλά και τους τιμωρημένους Βύντρα, Λέτο, Ζιλμπέρτο. Στην Παιανία ο δικηγόρος του Σισέ.

Την νίκη στον αγώνα-συλλαλητήριο που ετοιμάζουν οι οπαδοί του θέλει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά θα κληθεί να την κυνηγήσει χωρίς έξι παίκτες του. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα απέκλεισε από την αποστολή για το ματς με του Περιστεριώτες, τους τραυματίες Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλο, Καρνέζη, αλλά και τους τιμωρημένους Βύντρα, Λέτο, Ζιλμπέρτο.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση με την προπόνηση της Παρασκευής, όπου ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ολοκλήρωσαν με ταχύτητες. Ατομικό ακολούθησαν Χριστοδουλόπουλος, Μπουμσόνγκ και Καρνέζης, ενώ απών ήταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Τζιμπρίλ Σισέ είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του, για να αποφασίσουν τη «γραμμή που θα ακολουθήσουν, για τη μήνυση που έχει σκοπό να καταθέσει κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Νίκος Μάρκου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x