Stoiximan Super League

Με σύμμαχο το δεδικασμένο και τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς. Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης παίρνοντας ουσιαστικό το μέρος του Ολυμπιακού. Ποια δεδικασμένα επικαλέστηκαν οι «ερυθρόλευκοι» που θεωρούν πως η ενέργεια συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και έργω ή λόγω εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ για την τιμωρία του Κέβιν Μιραλάς. Η είδηση της ημέρας είναι ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης παίρνοντας ουσιαστικό το μέρος του Ολυμπιακού που ζητεί την τιμωρία μίας αγωνιστικής και όχι δύο για τον Βέλγο επιθετικό.

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ.κ. Βούλτσης και Γιαννίκος, τόνισαν πως η ενέργεια του Μιραλάς συνιστά ανάρμοστη συμπεριφορά η οποία τιμωρείται με μία αγωνιστική και όχι απόπειρα βιαιοπραγίας και έργω ή λόγω εξύβριση, που επισύρει τιμωρία δύο αγωνιστικών.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» επικαλέστηκαν κάποια δεδικασμένα, όπως την περίπτωση Βιεϊρίνια στην περσινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και παλαιότερες αντίστοιχες περιπτώσεις με πρωταγωνιστές τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά.

Τα μέλη της επιτροπής εφέσεων αποσύρθηκαν περίπου στις 10:30 για να προβάλουν το βίντεο με την επίμαχη φάση, να αναζητήσουν στο αρχείο τις φάσεις για τις οποίες οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θεωρούν πως υπάρχει δεδικασμένο και να βγάλουν την απόφασή τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x