Stoiximan Super League

Ένα… «Μ» τη μέρα, τη μιζέρια κάνει πέρα!

Απρόσμενα… νόστιμα κλείνει για την ΑΕΚ μια από τις πιο πικρές βδομάδες του χρόνου. Μετά το «φαρμάκι» από τον Ολυμπιακό Βόλου και την άγευστη στάση στο μεταγραφικό παζάρι, η… τούρτα με τα τρία «Μ» που σέρβιρε στο τέλος η «Ένωση» (ενθαρρυντικός Μίτσελ το Σάββατο, προπόνηση Μπάχα την Κυριακή και υπογραφή Ματέος τη Δευτέρα) γλυκαίνει κάπως τον κόσμο. Αν, δε, μπει και το «κερασάκι» με τον Γεωργιάδη…

Απρόσμενα… νόστιμα κλείνει για την ΑΕΚ μια από τις πιο πικρές βδομάδες του χρόνου.

Μετά το «φαρμάκι» από τον Ολυμπιακό Βόλου και την άγευστη στάση στο μεταγραφικό παζάρι, η… τούρτα με τα τρία «Μ» που σέρβιρε στο τέλος η «Ένωση» (ενθαρρυντικός Μίτσελ το Σάββατο, προπόνηση Μπάχα την Κυριακή και υπογραφή Ματέος τη Δευτέρα) γλυκαίνει κάπως τον κόσμο.

Αν, δε, μπει και το «κερασάκι» με τον Γεωργιάδη…

Η άνετη νίκη στην Ξάνθη (παρά τις απουσίες που, λόγω τραυματισμών και… Κυπέλλου, αντιμετώπιζε η ΑΕΚ) βοήθησε να σβηστεί κάπως η «μουντζούρα» με τον Βόλο. Αλήθεια είναι, όμως, πως εκείνο που συντέλεσε κυρίως στην αναστροφή του κλίματος ήταν οι εξελίξεις στις μεταγραφές.

Το πρώτο απόκτημα (Μίτσελ) έπαιξε ήδη -και μάλιστα ιδιαίτερα ενθαρρυντικά. Το δεύτερο (Μπάχα) έδειξε επίσης θετικά στοιχεία στην πρώτη του προπόνηση την Κυριακή (γρήγορος, με τακτική παιδεία και σουτ με τα δύο πόδια). Το τρίτο, δε (Ματέος) έφτασε στην Ελλάδα και τη Δευτέρα «επιβεβαιώνει», υπογράφοντας το συμβόλαιο του, πως η ΑΕΚ πήρε παίκτη (έστω και δανεικό) από τη Ρεάλ.

Αν τώρα, την ίδια μέρα, η «Ένωση» καταφέρει να κάνει και το μεγάλο κόλπο με τον Γεωργιάδη (καταθέτοντας την τελική πρότασή της στον Πέτρο Θεοδωρίδη), θα έχει ολοκληρώσει την πιο αποτελεσματική (βάσει των «σφιχτών» δεδομένων) μεταγραφική περίοδο της τελευταίας διετίας. Πάντως, το αποτέλεσμα του Πανσερραϊκού στη Λάρισα και η δεδομένη θέληση του Γεωργιάδη να μεταγραφεί στην ΑΕΚ είναι παράγοντες που της επιτρέπουν αισιοδοξία για το «happy end».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x