Stoiximan Super League

Ένας… παλιός γνώριμος για την ΑΕΚ!

Ένα… δικό της παιδί υποδέχθηκε την Πέμπτη η ΑΕΚ. Εν μέσω απελπιστικής… λειψανδρίας στις θέσεις της άμυνας (και ειδικά σε εκείνες των πλάγιων μπακ), ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουτρομάνου, να τον δει σε κάποιες προπονήσεις. Ο 24χρονος δεξιός μπακ -που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας- είχε ζητήσει κάποιες ευκαιρίες για να «κριθεί» από τον Ισπανό κι εκείνος δεν αρνήθηκε να του τις δώσει.

Ένα… δικό της παιδί υποδέχθηκε την Πέμπτη η ΑΕΚ.

Εν μέσω απελπιστικής… λειψανδρίας στις θέσεις της άμυνας (και ειδικά σε εκείνες των πλάγιων μπακ), ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε δεκτό το αίτημα του Δημήτρη Κουτρομάνου, να τον δει σε κάποιες προπονήσεις.

Ο 24χρονος δεξιός μπακ -που αγωνίζεται ως δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας- είχε ζητήσει κάποιες ευκαιρίες για να «κριθεί» από τον Ισπανό κι εκείνος δεν αρνήθηκε να του τις δώσει.

Ο Κουτρομάνος ανήκει από το 2005 στην ΑΕΚ (από την οποία έχει δοθεί, επίσης ως δανεικός, σε Θρασύβουλο και Εθνικό), ενώ φέτος μετράει 15 συμμετοχές με την ομάδα της Καρδίτσας στη Β’ Εθνική. Θα έχει την ευκαιρία, λοιπόν -συμμετέχοντας από την Παρασκευή σε κάποιες προπονήσεις- να δείξει τα στοιχεία που (αλήθεια είναι ότι) δεν έδειξε στις ευκαιρίες που είχε πάρει επί Μπάγεβιτς.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x