Stoiximan Super League

«Συγκεντρωμένοι ως το τέλος…»

Η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν περιλάμβανε μόνο φλουριά, αλλά και… μηνύματα. «Βρισκόμαστε σε κρίσιμη καμπή. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί, κυνηγώντας πάντα τη νίκη», τόνισε. Τυχεροί οι Καρνέζης και Τζόρβας. Ατομικό πάλι ο Λέτο, που θα προφυλαχθεί στο ματς με τον Εργοτέλη εν όψει ΑΕΚ.

Η κοπή της πίτας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού δεν περιλάμβανε μόνο φλουριά, αλλά και… μηνύματα. Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής, Δημήτρης Γόντικας, που έδωσε το «παρών» όπως και τα υπόλοιπα μέλη της (Πολέμης, Νίκας, Βεκρής) κάλεσε τους παίκτες της ομάδας να συνεχίσουν μέχρι τέλους την προσπάθεια παρά τη δυσμενή θέση στην οποία βρίσκεται η ομάδα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

«Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή. Όλοι περιμένουν να δουν πώς θα ανταποκριθούμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κα σοβαροί σε ό,τι κάνουμε. Πρέπει να παίζουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη με στόχο την τελική επιτυχία», ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Δημήτρης Γόντικας.

Στη λιτή εκδήλωση έδωσαν το «παρών» και τα μέλη του Δ.Σ. Μαίρη Ζούλα Λουμβάρδου, Μάνος Μαυροκουλάκης, Γιώργος Σπηλιοτόπουλος, Παναγιώτης Δάβαρης και Λεωνίδας Πολέμης.

Τυχεροί στην κοπή της πίτας, που έγινε μετά την πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ήταν ο Ορέστης Καρνέζης, που κέρδισε μία βιντεοκάμερα, και ο Αλέξανδρος Τζόρβας, που κέρδισε ένα Play-Station. Τα άλλα δύο φλουριά κατέληξαν στο τμήμα σκάουτινγκ και την ψυχολόγο της ομάδας.

Πάλι ατομικό ο Λέτο

Αποκλείστηκε ουσιαστικά η συμμετοχή του Σεμπαστιάν Λέτο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Εργοτέλη το Σάββατο. Ο Αργεντινός εξτρέμ δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από το αιμάτωμα στο πόδι του, έκανε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και αναμένεται να προφυλαχθεί για να αγωνιστεί στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν επίσης οι Μαρίνος και Γκαρσία, που είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται για το προσεχές παιχνίδι, όπως και ο Σπυρόπουλος που ταλαιπωρείται από μία ίωση. Ούτως ή άλλως ο διεθνής αριστερός μπακ δεν είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Κρητικούς καθώς είναι τιμωρημένος, όπως και ο Γιόσου Σαριέγκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x