Stoiximan Super League

Έρχεται ο Μπάχα, σενάρια για Κάρλος

Μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Ναμπίλ Μπάχα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο μάνατζερ του Γαλλομαροκινού επιθετικού έχει πάρει το δρόμο για την Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας. Την απόκτηση του Χοσέ Κάρλος από τη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού φέρεται να ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

Μέχρι την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να υπογράψει στην ΑΕΚ ο Ναμπίλ Μπάχα. Πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη ο μάνατζερ του Γαλλομαροκινού επιθετικού έχει πάρει το δρόμο για την Αθήνα, προκειμένου να συζητήσει τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.

Ο 29χρονος άσος, που θα μείνει ελεύθερος από τη Μάλαγα, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο για έξι μήνες με προοπτική επέκτασης για δύο χρόνια.

Ζήτησε Χοσέ Κάρλος

Την απόκτηση του Χοσέ Κάρλος από τη Σεβίλλη με τη μορφή δανεισμού φέρεται να ζήτησε ο Μανόλο Χιμένεθ, σύμφωνα με τον μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού. Ο 23χρονος άσος διεκδικείται επίσης από την Καρταχένα, ομάδα της Segunda Division, όπου η Σεβίλλη έχει ήδη δανείσει τον κεντρικό αμυντικό Κάλα, ο οποίος επίσης απασχόλησε την ΑΕΚ.

Ο Χοσέ Κάρλος, που αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Σεβίλλης, έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα το Φεβρουάριο του 2009. Φέτος έχει 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (4 σαν βασικός), ενώ μετρά 2 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στο Κύπελλο και έχει παίξει και σε τέσσερα ματς του Europa League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x