Stoiximan Super League

«Καλύτερη πρόταση η ΑΕΚ για Βέλλιο»!

Σε ανάμειξη της ΑΕΚ οφείλεται το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιου στην Μπολόνια, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα. Όπως αναφέρει το «calcionews24», ο 19χρονος επιθετικός απομακρύνεται από την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, λόγω «ελκυστικότερης πρότασης που έγινε από την ΑΕΚ».

Σε ανάμειξη της ΑΕΚ οφείλεται το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Απόστολου Βέλλιου στην Μπολόνια, σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα.

Όπως αναφέρει το «calcionews24», ο 19χρονος επιθετικός απομακρύνεται από την ομάδα του Βαγγέλη Μόρα, λόγω «ελκυστικότερης πρότασης που έγινε από την ΑΕΚ».

Δεδομένου ότι τα ιταλικά Μέσα ήταν εκείνα που εμφάνιζαν πολύ κοντά σε συμφωνία Μπολόνια και Βέλλιο, το γεγονός πως πλέον αρχίζουν να διαψεύδουν… τους εαυτούς τους μπορεί να εκληφθεί (από τους αισιόδοξους) ως θετικό σημάδι για την κατάληξη της υπόθεσης για την ΑΕΚ.

Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να απαιτείται η… καταβολή ενός -μικρού έστω- ποσού στον Ηρακλή, για να καταφέρει εκείνη να πάρει από τώρα τον παίκτη (και όχι το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του).

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x