Stoiximan Super League

Κλείνει κι έρχεται ο Κάσιο

Ο κεντρικός αμυντικός που τόσο ανάγκη έχει η ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με Κάσιο και την εταιρεία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. . Έτοιμη η πρόταση για Γεωργιάδη, ελπίδες και για Βέλλιο.

Ο κεντρικός αμυντικός που τόσο ανάγκη έχει η ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις με Κάσιο και την εταιρεία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματά του βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο επίπεδο. Πιθανώς ακόμη και μέσα στην ημέρα να υπάρξει αίσια κατάληξη στην υπόθεση και να ολοκληρωθεί η συμφωνία δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, με οψιόν αγοράς.

Για τον Βραζιλιάνο άσο (1,82μ. ύψος), που έμεινε ελεύθερος από τη Φλουμινένσε, έχει δώσει την έγκρισή του ο Μανόλο Χιμένεθ που έχει ζητήσει άμεση ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Ο Κάσιο είχε 15 συμμετοχές στο περασμένο πρωτάθλημα και 4 εμφανίσεις στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας έχασε τη θέση του στο βασικό σχήμα.

Μάλιστα ο 24χρονος ποδοσφαιριστής (που έχει κινήσει τις διαδικασίες για την απόκτηση ιταλικού διαβατηρίου) έχει ειδοποιηθεί-εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο-να έρθει στην Ελλάδα μέχρι την Τετάρτη. Άλλωστε δεδομένων των τραυματισμών των Μανωλά και Δέλλα, η παρουσία του είναι επιβεβλημένη στα ερχόμενα παιχνίδια και ιδιαίτερα στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την επόμενη Τετάρτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x