Stoiximan Super League

Μέγας Αναστασάκος!

Ο Ηλίας Αναστασάκος έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Πανσερραϊκού και σκοράροντας με κεφαλιά στο 81’, έδωσε το «τρίποντο» στον Ατρόμητο (0-1, 19η αγωνιστική). Ξεκάθαρο στόχο το αποτέλεσμα είχαν οι παίκτες του Κοκότοβιτς, που κλείστηκαν στα καρέ τους, περίμεναν την ομάδα του Περιστερίου και το πλήρωσαν.

Ο Ηλίας Αναστασάκος έλυσε τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Πανσερραϊκού και σκοράροντας με κεφαλιά στο 81’, έδωσε το «τρίποντο» στον Ατρόμητο (0-1, 19η αγωνιστική).

Ξεκάθαρο στόχο το αποτέλεσμα είχαν οι παίκτες του Κοκότοβιτς, που κλείστηκαν στα καρέ τους, περίμεναν την ομάδα του Περιστερίου και το πλήρωσαν.

Απαλλαγμένοι κατά πολύ από το άγχος του υποβιβασμού συνεχίζουν στην «κούρσα» του πρωταθλήματος οι παίκτες του Γιώργου Δώνη, που έφτασαν στους 25 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Αντιθέτως, τα «λιοντάρια» κόλλησαν στους 16 και θα πρέπει να δώσουν μάχη μέχρι το τέλος για να παραμείνουν στη Σούπερ Λίγκα.



Ψάξε, ψάξε, δεν θα το βρεις

Όλο το πρώτο 45λεπτο ήταν ένας αγώνας δρόμου για τον Ατρόμητο, που επιχειρούσε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, να βρει ανοιχτούς διαδρόμους προς την εστία του Ράντμαν, αλλά οι προσπάθειές του έπεφταν στο κενό.

Τα «λιοντάρια» αμύνονταν μαζικά, εξουδετέρωσαν όλες τις επιθετικές εμπνεύσεις των παικτών του Δώνη, αλλά, σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαίωσαν τη φήμη που τους θέλει να έχουν ως κύριο μέλημά τους το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Εν ολίγοις, δεν θύμισαν σε τίποτα την εικόνα που παρουσίασαν την προηγούμενη αγωνιστική στο «Καραϊσκάκη», όπου, αν και γνώρισαν την ήττα με σκορ 4-2, αποκόμισαν θετικά σχόλια για τη διάθεσή τους να παίξουν «ανοιχτό» ποδόσφαιρο. Οι παίκτες του Ντράγκαν Κοκότοβιτς είχαν στο μυαλό τους μόνο το αποτέλεσμα κι αυτό αποτυπώθηκε στο χορτάρι.

«Ανάστα»…; Si!

Από αλλού το περίμεναν, από αλλού τους ήρθε στον Ατρόμητο. Το καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Καμαρά και οι προσδοκίες τόσο των ανθρώπων της ομάδας όσο και των οπαδών ήταν πολλές. Η παρουσία του Σενεγαλέζου φορ μπορεί να είναι μία χαρά στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο τα… κάστανα από τη φωτιά για την ομάδα του Δώνη τα βγάζει κάποιος άλλος… Κι αυτός είναι ο Ηλίας Αναστασάκος.

Οι ποδοσφαιρόφιλοι της χώρας περίμεναν πολλά από αυτό το ματς. Τόσο ο Ατρόμητος όσο και ο Πανσερραϊκός έχουν παίξει καλό ποδόσφαιρο μέχρι στιγμής, ωστόσο η τύχη, σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα, δεν τους έχει κλείσει το μάτι. Η απειλή του υποβιβασμού ανάγκασε και τους δύο να παίξουν με μοναδικό σκοπό το αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο δεύτερο 45λεπτο, αυτό όμως δεν έφτασε για να αποτρέψουν το… κακό που τους βρήκε. Ο Σφακιανάκης στο 81’, κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα μείνει στο «μηδέν», βρήκε τον Αναστασάκο με γλυκιά σέντρα στην περιοχή και αυτός έκανε αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Έστειλε την μπάλα στα δίχτυα…







Πανσερραϊκός (Ντράγκαν Κοκότοβιτς): Ράντμαν, Αλβάρεζ, Άμο, Γεωργιάδης, Παπάζογλου, Σίντιτς (80' Κις) Σουμπίνιο (54' Λεοζίνιο), Μπέλιτς, Ντάλε, Μαβενέ, Πάρκερ

Στον πάγκο: Βαλσαμάκης, Κέρλα, Κάστρο, Παντελιάδης, Ανάκογλου

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Καμαρά (57' Μπρίτο), Αναστασάκος, Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (68' Σαρμιέντο), Ολιβέιρα, Δάρλας (78' Σαμπού)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Περόνε, Φαβάλι, Καραλής.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάνου (Αιτ/νίας), Γούκος (Ηπείρου)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών

Κώστας Τσούγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x