Stoiximan Super League

«Δεν κάνουμε τίποτα αν πιστέψουμε πως ο ΠΑΟ έχει πρόβλημα»

Για όλους και για όλα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στον τρόπο που σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του στο ματς με τον Πανιώνιο ενώ έκανε λόγο και για τους μεταγραφικούς στόχους των «κυανέρυθρων».

Για όλους και για όλα μίλησε στην συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Τάκης Λεμονής. Ο τεχνικός του Πανιωνίου αναφέρθηκε στον τρόπο που σχεδιάζει να παρατάξει την ομάδα του στο ματς με τον Πανιώνιο ενώ έκανε λόγο και για τους μεταγραφικούς στόχους των «κυανέρυθρων».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Τάκη Λεμονή:

Για τους μεταγραφικούς στόχους του Πανιωνίου:


«Τα μεταγραφικά βρίσκονται σε καλό δρόμο. Μπορώ να ντριμπλάρω και να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό αλλά δεν θα το κάνω. Είμαστε πολύ κοντά με τον Γεωργιανό αμυντικό, Κβιρκβέλια. Μιλάμε με τρεις-τέσσερις παίκτες για την θέση του αμυντικού χαφ αλλά εξετάζουμε περιπτώσεις και στο εξωτερικό. Κάνω επιλογές ενδεκάδας, θέλω παίκτες που να είναι έτοιμοι να παίξουν. Θέλω ένα ρόστερ ευέλικτο και πρέπει να μειωθεί. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ να δουλέψω με ένα ρόστερ 28 παικτών και ήδη έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για να μειωθεί.»

Για το πώς σχεδιάζει να αγωνιστεί ο Πανιώνιος στο ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Όταν χάνεις δεν υπάρχει το καλύτερο δυνατό κλίμα αλλά έχουμε δει τις μεγάλες ομάδες να αντιδρούν σε τέτοια ματς. Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο στον Σίσε, ο οποίος είναι ο κύριος εκφραστής των επιθετικών ενεργειών του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι έχουν κι άλλους καλούς παίκτες σε άλλες θέσεις.

Αν μπούμε στο γήπεδο πιστεύοντας πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα τότε δεν θα κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν διαφορές στο στυλ ποδοσφαίρου μεταξύ Άρη και Παναθηναϊκού. Σίγουρα θα έχουμε μία αλλαγή στην ενδεκάδα, στην θέση του Μπάλαμπαν που είναι τιμωρημένος και είχαμε αποφασίσει να εκτίσει την ποινή του στο συγκεκριμένο ματς. Σκέφτομαι δύο παίκτες για να τον αντικαταστήσουν αλλά θα κάνουμε αλλαγές και στην τακτική. Στην φετινή περίοδο, οι νίκες που έχουμε κάνει ήταν εκτός προγράμματος. Το θέμα όμως είναι η διάρκεια. Η δομή της ομάδας, τώρα και με την απόκτηση του Μήτρογλου, πιστεύω να αλλάξει το στυλ του ποδοσφαίρου μας.»

Για τον Σβέρκος:

«Θέλουμε να δούμε τον Σβέρκος να κάνει ορισμένες εργομετρικές εξετάσεις και να διαπιστώσουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται. Θα χρειαστεί λίγο περισσότερο χρόνο από ότι ο Μήτρογλου. Έχουμε μια σειρά ματς που είναι όλοι τελικοί και θέλουμε όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους. Υπάρχουν πιθανότητες ο Σβέρκος να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής στο κυριακάτικο ματς.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x