Stoiximan Super League

«Ήταν μία πολιτισμένη συζήτηση»

Εκδικάστηκε εκ νέου την Τετάρτη (19/1), έπειτα από αυτεπάγγελτη έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε κατηγορηθεί για φραστική επίθεση στον διαιτητή Τάσο Κάκο στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Απαλλακτική αναμένεται να είναι και πάλι η απόφαση για τον μεγαλομέτοχο των «ερυθρολεύκων».

Εκδικάστηκε εκ νέου την Τετάρτη (19/1), έπειτα από αυτεπάγγελτη έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, η υπόθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που είχε κατηγορηθεί για φραστική επίθεση στον διαιτητή Τάσο Κάκο στα αποδυτήρια, μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκπροσωπήθηκε στην εκδίκαση από τον Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε μία πολιτισμένη συζήτηση με τον διαιτητή και δεν υπήρξε καμία επίθεση. Επιπλέον, επικαλέστηκε το γεγονός ότι ο Τάσος Κάκος δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο αγώνα, ενώ υποστήριξε ότι ο Μαρινάκης είχε πάρει την απαραίτητη άδεια από όλες τις πλευρές ώστε να πάει στα αποδυτήρια.

Τέλος, ο Βασίλης Γκαγκάτσης ισχυρίστηκε ότι το σάιτ www.leoforos.gr ήταν αυτό που έκανε πρώτο λόγο για επίθεση στον Τάσο Κάκο και στη συνέχει αρκετές ιστοσελίδες αναπαρήγαγαν το θέμα κατά αυτό τον τρόπο. Με αυτό το σκεπτικό ζητήθηκε και πάλι απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως είχε γίνει σε πρώτη φάση, ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει την επόμενη εβδομάδα και πιθανότατα θα είναι και πάλι απαλλακτική για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x