Stoiximan Super League

«Σ’ έστησαν σε μια γωνιά»!

Με πέντε εκτελέσεις πέναλτι στην ίδια γωνία (!) του Ελευθερόπουλου η Κέρκυρα επικράτησε 5-3 στην «ρώσικη ρουλέτα» του Ηρακλή και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Χωρίς τέρματα η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και η παράταση. Ο Σολτάνι, μοιραίος για τον «Γηραιό», καθώς αστόχησε στην ψυχοφθόρο διαδικασία. Στην επόμενη φάση η Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου. .

Με πέντε εκτελέσεις πέναλτι στην ίδια γωνία (!) του Ελευθερόπουλου η Κέρκυρα επικράτησε 5-3 στην «ρώσικη ρουλέτα» του Ηρακλή και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Χωρίς τέρματα η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης και η παράταση, σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα.

Ο Σολτάνι, μοιραίος για τον «Γηραιό», καθώς μόνο αυτός αστόχησε στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Τον Ολυμπιακό Βόλου θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση η Κέρκυρα, η πρόκριση της οποίας επιβεβαίωσε πως στον τελικό θα βρίσκεται σίγουρα μια ομάδα (η ίδια, οι Βολιώτες, ο Ατρόμητος ή ο Διαγόρας) που δεν έχει κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο!



Παιχνίδι χωρίς φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο, το οποίο δεν θα θυμάται κανένας μετά από λίγες μέρες, ολοκληρώθηκε με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να ολοκληρώσει μια επιθετική προσπάθεια. Με τον Επστάιν να αγωνίζεται σαν αριστερό μπακ και να μην πατάει την αντίπαλη περιοχή η Κέρκυρα δεν μπορούσε να φτάσει στα καρέ του Ελευθερόπουλου.

Από την άλλη πλευρά ο Κωνσταντόπουλος δεν χρειάστηκε να επέμβει κάποια στιγμή, καθώς οι Σολτάνι, Γιάκομπ, Γκαρσία έδειχναν να μην είναι και στην καλύτερή τους μέρα.

Δεν άλλαξε τίποτα

Στον ίδιο ρυθμό ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Το μόνο που άλλαξε ήταν η εικόνα του Ηρακλή, ο οποίος προσπάθησε να πάρει τα «ηνία» της αναμέτρησης και να φτάσει στα καρέ του Κωνσταντόπουλου. Κάτι τέτοιο φαινόταν, όμως πως δεν μπορεί να γίνει. Οι ευκαιρίες δεν έρχονταν και η παράταση φάνταζε να είναι πολύ κοντά.

Έτσι και έγινε. Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του κ. Χαραλαμπίδη, βρήκε τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πετύχουν κάποιο γκολ και έτσι το παιχνίδι να οδηγείται στην παράταση.

Ο επιπλέον χρόνος ξεκίνησε χωρίς να αλλάξει και πάλι κάτι. Οι δύο ομάδες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες και έτσι το 0-0 παρέμεινε μέχρι και το τέλος. Μοιραία το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πέναλτι οι Κερκυραίοι εκτέλεσαν πέντε πέναλτι, όλα στην αριστερή γωνία του Ελευθερόπουλου και έτσι πέρασαν στην επόμενη φάση. Για τους φιλοξενούμενους αστόχησε ο Σολτάνι. Αξιοσημείωτο είναι πως οποιαδήποτε ομάδα φτάσει στον τελικό απο τις Κέρκυρα, Ολ. Βόλου, Ατρόμητο ή Διαγόρα θα είναι κάτι που θα πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το φιλμ του αγώνα.



Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Δ. Ιωάννου, Μαϊστόροβιτς (99' Παρασκευαϊδης), Μακρής, Στολτίδης, Χαμπλ (46' Φλαβίνιο), Η. Ιωάννου, Γκουστάβο, Επστάιν, Τσίγκας (70' Κοντοδήμος), Καλατζής.

Στον πάγκο: Αποστολίδης, Γιάντσης, Λαμπρόπουλος, Μάμαλος.

Ηρακλής (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής, Λίμα, Χοσέμι, Κατσικάς, Παπαστεριανός, Ντάνι (85' Ηλιάδης), Μάρα (70' Σίσιτς), Γκαρσία (106' Βουτσιάς), Σολτάνι, Γιάκομπ.

Στον πάγκο οι: Μπαντής, Κυριαζής, Κανακούδης, Καρλίνιος.

Διαιτητής: Χαραλαμπίδης (Καβάλας)
Βοηθοί: Γεωργαράκος (Αθηνών), Γρεβένης (Χαλκιδικής)
Γήπεδο: ΕΑΚ Κέρκυρας

Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x