Stoiximan Super League

«Τελειώνουν» με Κουμορτζί-Μήτρογλου

Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις του Μπενάρ Κουμορτζί και του Κώστα Μήτρογλου. Σε συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γεράσιμο Βεντούρη το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μετακίνηση του Γκανέζου μέσου στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τα ανταλλάγματα που θα πάρει ο Πανιώνιος. Επιστρέφει Ελλάδα ο Ντουντού.

Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις στις υποθέσεις του Μπενάρ Κουμορτζί και του Κώστα Μήτρογλου. Σε συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γεράσιμο Βεντούρη το απόγευμα αναμένεται να ολοκληρωθεί η συμφωνία για τη μετακίνηση του Γκανέζου μέσου στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τα ανταλλάγματα που θα πάρει ο Πανιώνιος.

Ο Κώστας Μήτρογλου αποτελεί τον διακαή πόθο του Τάκη Λεμονή, αλλά ακόμη δεν έχει πειστεί 100% και αναμένεται σήμερα να απαντήσει αν δέχεται τον εξάμηνο δανεισμό του στους «κυανέρυθρους». Αν ο ομογενής φορ δεν πει τελικά το «ναι», στο τραπέζι θα πέσει το όνομα του Κρίστιαν Νέμεθ, ενώ αν υπάρξει συμφωνία για τον Ούγγρο φορ, δεν αποκλείεται να μην πάρει έμψυχα ανταλλάγματα, παρά μόνο κάποια επιπλέον χρήματα η ομάδα της Νέας Σμύρνης.


Από τον Ολυμπιακό λέγεται επισήμως ότι με την απόκτηση του Κουμορτζί ολοκληρώνονται οι μεταγραφές για την τωρινή περίοδο και θα στραφούν στις ανανεώσεις, με πρώτο μέλημα αυτό του Κέβιν Μιραλάς. Εξελίξεις στο θέμα αναμένονται πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα.

Επιστρέφει ο Ντουντού

Στην Αθήνα αναμένεται τις επόμενες ώρες ο Ντουντού Σεαρένσε, προκειμένου να ακολουθήσει εδώ το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στο γόνατο. Ο Βραζιλιάνος μέσος, ωστόσο, δεν υπολογίζεται τόσο για το ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τον Πανσερραϊκό στο «Καραϊσκάκη», όσο και για το παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να διαπιστωθεί πώς εξελίσσεται η αποθεραπεία του Μοϊσές Ουρτάδο, ενώ επανέρχεται ο Ντένις Ρόμενταλ, που έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αποφασίζει για Ιμπαγάσα

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αναμένεται η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το παιχνίδι από τα τέσσερα προσεχή στο οποίο θα εκτίσει την τιμωρία του. Πιθανότατα θα αποφασιστεί ο Αργεντινός επιτελικός μέσος να λείψει σε ένα από τα ματς με Πανσερραϊκό ή Skoda Ξάνθη εντός έδρας, παρά στα δύσκολα εκτός ματς με Αστέρα Τρίπολης ή Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x