Stoiximan Super League

Μιραλάς-Πάντελιτς μαζί; «Ανάλογα με το παιχνίδι…»

Το δίδυμο Πάντελιτς - Μιραλάς έδειξε να λειτουργεί αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (), ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν σαφής: «Προσαρμόζουμε τα πλάνα μας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Για την ώρα αποτελεί εναλλακτική επιλογή», είπε ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «ερυθρολεύκων» και του Μοντέστο στα χαφ.

Το δίδυμο Πάντελιτς - Μιραλάς έδειξε να λειτουργεί αρκετά καλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα (2-0), ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ήταν σαφής:

«Προσαρμόζουμε τα πλάνα μας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού. Για την ώρα αποτελεί εναλλακτική επιλογή», είπε ο Βάσκος προπονητής, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των «ερυθρολεύκων» και του Μοντέστο στα χαφ.

Αναλυτικά, τα λεγόμενα του Βαλβέρδε στην συνέντευξη Τύπου:

Για το τι κρατάει από το σημερινό παιχνίδι: «Αυτό που μας μένει είναι ότι όντως κάναμε ένα καλό παιχνίδι εδώ. Εκείνοι ξεκίνησαν με μεγάλη ένταση. Όπως επίσης έκαναν και στο β' ημίχρονο. Εμείς σιγά-σιγά κατακτήσαμε το παιχνίδι και δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Το πρόβλημα είναι σε αυτά τα παιχνίδια ότι ο αντίπαλος παίζει πολύ κλειστά και έτσι εμείς πρέπει να ανοίξουμε το σκορ έτσι ώστε να ανοιχτεί ο αντίπαλος και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για την χρησιμοποίηση Πάντελιτς και Μιραλάς στην ενδεκάδα ξανά σε εκτός έδρας παιχνίδι: «Και με την ΑΕΚ παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο έτσι, αλλά δεν μας βγήκε καλά. Είναι μία πιθανότητα, πρέπει να δούμε πώς θα συνεχιστεί. Ο Κέβιν είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει προς τα εκεί. Μπορεί να παίζει και στο κέντρο. Να δούμε πώς θα το δουλέψουμε για να βγει στο παιχνίδι. Όπως συνεχίζονται τα παιχνίδια, αυτό είναι μία από τις εναλλακτικές που έχουμε. Προσαρμόζουμε τα πλάνα μας ανάλογα με τις ανάγκες κάθε παιχνιδιού».

Για το υποτονικό ξεκίνημα των «ερυθρολεύκων» στον αγώνα: «Όντως η Κέρκυρα μπήκε δυνατά και στα δύο ημίχρονο. Για να είμαστε ειλικρινείς έκαναν κάποιες φάσεις που δεν ήταν καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Η Κέρκυρα είναι μία ομάδα που παίζει πάντα καλά, κάνει αρκετά καλά παιχνίδια. Την προηγούμενη αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλή, όπως και με την ΑΕΚ. Εμείς θα κοιτάζουμε να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να προχωράμε».

Για την τοποθέτηση του Μοντέστο στα χαφ: «Ο Μοντέστο είναι παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Παίζει στην άκρη, ως κεντρικός αμυντικός, ως αμυντικό χαφ. Σε αυτή τη θέση τον χρησιμοποιήσαμε στον Αστέρα. Είμαστε ικανοποιημένοι μαζί του, γιατί είναι παίκτης που δουλεύει πολύ. Είναι ομαδικός ποδοσφαιριστής γιατί φέρνει την ισορροπία γιατί υποστηρίζει τον Ιμπαγάσα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x