Stoiximan Super League

Τα «είπε» με τους αρχηγούς

Συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας είχε σήμερα το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομίλησε στα γραφεία της ΠΑΕ με τους Νικοπολίδη και Τοροσίδη για τον εσωτερικό κανονισμό και άλλα θέματα. Προς Πανιώνιο οδεύει ο Μήτρογλου…

Συζήτηση με τους αρχηγούς της ομάδας είχε σήμερα το μεσημέρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού συνομίλησε με τους Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη για τον εσωτερικό κανονισμό και άλλα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Κύριο θέμα ήταν ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας που έχει μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές, και η τήρηση των σημαντικών σημείων του. Επί τάπητος τέθηκε και το θέμα των πριμ για την κατάκτηση των φετινή στόχων της ομάδας.

Φυσικά, από την συζήτηση των δύο πλευρών δεν θα μπορούσε να λείπει και η πορεία της ομάδας μέχρι τώρα και η συνέχεια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πρέπει να σημειωθεί ότι από την σημερινή συνάντηση απουσίαζε ο τρίτος αρχηγός των «έρυθρολεύκων» ο Ντουντού. Θυμίζουμε ο βραζιλιάνος βρίσκεται στην πατρίδα του και συνεχίσει την αποθεραπεία του για το πρόβλημα που είχε στο γόνατο.

Προς Πανιώνιο ο Μήτρογλου
Τα «κυανέρυθρα» προβάρει ο Κώστας Μήτρογλου. Ο παίκτης και ο πατέρας του επρόκειτο να συναντηθούν σήμερα με τους υπεύθυνους του Ολυμπιακού για να συνομιλήσουν για τον δανεισμό του στον Πανιώνιο.

Όπως συνέβη στις προηγούμενες δύο φορές, έτσι και σήμερα αναβλήθηκε και το ραντεβού των δύο πλευρών μεταφέρθηκε πιθανότατα για τη Δευτέρα.

Παρόλα, αυτά, φαίνεται ότι λίγο-πολύ η κατάσταση για το μέλλον του νεαρού επιθετικού είναι περισσότερο ξεκάθαρη από ποτέ. Ο Μήτρογλου, πλέον, βλέπει με καλό μάτι να αγωνιστεί για τον Πανιώνιο δίπλα στον Τάκη Λεμονή, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος που είχε ζητήσει να γίνει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, από την Γκλάντμπαχ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x