Stoiximan Super League

Πάει ο παλιός… Ατρόμητος!

Τέτοιο ποδαρικό… ούτε στα όνειρά του! Αφήνοντας στο… 2010 τον κακό του εαυτό και πραγματοποιώντας μία εμφάνιση «γεμάτη», έχοντας ισορροπία σε όλες τις γραμμές, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της τραγικής Λάρισας και μπήκε «με το δεξί» στο 2011. Δείτε τα γκολ!

Τέτοιο ποδαρικό… ούτε στα όνειρά του!

Αφήνοντας στο… 2010 τον κακό του εαυτό και πραγματοποιώντας μία εμφάνιση «γεμάτη», έχοντας απόλυτη ισορροπία σε όλες τις γραμμές, ο Ατρόμητος επικράτησε 3-0 της τραγικής Λάρισας και μπήκε «με το δεξί» στο 2011.

Πριν καλά-καλά συμπληρωθεί το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, οι γηπεδούχοι απέκτησαν προβάδισμα δύο τερμάτων (2' Νάστος, 15' Σαγκανόφσκι), ενώ στο 82' ο Σαρμιέντο έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Γιώργου Δώνη.

Αρχίζουν να στενεύουν τα περιθώρια για τους Θεσσαλούς, που παρέμειναν σε μεγάλους μπελάδες…



Καλημέρα σας…

…ΓΚΟΛ! Φαίνεται ότι οι παίκτες του Ατρομήτου δεν… γουστάρουν γιορτές και πανυγήρια! Μάλλον «δίψαγαν» να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, για να κλωτσήσουν και πάλι μπάλα, στην αναμέτρηση με τη Λάρισα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη μπήκαν… λυσσασμένοι στον αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου του Περιστερίου και πριν καλά-καλά συμπληρωθούν δύο λεπτά αγώνα, άνοιξαν το σκορ (1-0) με ωραίο πλασέ του Νάστου.

Οι «βυσσινί» έδειχναν να τα έχουν χαμένα, έκαναν το ένα λάθος πίσω από τ' άλλο, δίνοντας το δικαίωμα στους γηπεδούχους να πιστέψουν ότι αργά ή (πολύ) γρήγορα θα πετύχαιναν και δεύτερο γκολ… Και όντως! Στο 15', έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Σαγκανόφσκι, με μία πολύ ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο «γάμα» του Αμπάρη, «γράφοντας» το 2-0!

Ο ρυθμούς του ματς έπεσε στη συνέχεια, με τον Ατρόμητο, ωστόσο, να διατηρεί (πολύ εύκολα) το προβάδισμα και τη Λάρισα να μην μπορεί να δημιουργήσει, όχι φάση, αλλά ούτε… υποψία φάσης στο πρώτο ημίχρονο, εκτός από ένα σουτ του Κανόμπιο στο 33', το οποίο έβγαλε ο Μιχαηλίδης.

Χαλαρός…

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είδαμε σχεδόν τίποτα… Ο Ατρόμητος μπήκε πιο χαλαρά στο ματς μετά την ανάπαυλα και βλέποντας και τη Λάρισα να έχει την κατοχή, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει, απλά διατηρούσε το προβάδισμα των δύο τερμάτων.

…και ωραίος!

Μάλιστα, οκτώ λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90', ο Σαρμιέντο πέτυχε και τρίτο τέρμα (3-0) για την ομάδα του, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση επί της Λάρισας.



Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Περόνε (62' Καραγκούνης), Σφακιανάκης, Τάτος (46' Σαρμιέντο), Καμαρά (87' Καραλής), Σαγκανόφσκι

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Σαμπού, Μπρίτο, Αναστασάκος

Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Κολοβέτσιος (46' Ταλ), Βενετίδης, Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ιγκλέσιας (60' Κουζέν), Σίμιτς (73' Μετίν), Κανόμπιο, Μπλάζεκ, Τσιμπάμπα, Πούρι

Στον πάγκο: Τσοντοφάλσκι, Κουζέν, Βελάσκο, Κατσιαρός, Σιατραβάνης

Διαιτητής: Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Τρύφων (Δράμας), Καρσιώτης (Κορίνθου)

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου





Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x