Stoiximan Super League

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για Ηρακλή

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα στην οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ό,τι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή. Στον αγώνα θα ισχύσουν και τα εισιτήρια διαρκείας, σε μια κίνηση της ΠΑΕ να ευχαριστήσει τους κατόχους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν με το πρόβλημα του γηπέδου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Κέρκυρα στην οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας ό,τι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι του Κυπέλλου ΟΠΑΠ με τον Ηρακλή.

Στον αγώνα θα ισχύσουν και τα εισιτήρια διαρκείας, σε μια κίνηση της ΠΑΕ να ευχαριστήσει τους κατόχους για την ταλαιπωρία που υπέστησαν με το πρόβλημα του γηπέδου.

Το παιχνίδι με τον Ηρακλή παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού η κλήρωση αφήνει ελπίδες στην ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς να διεκδικήσει μια διάκριση μέσω κυπέλλου.

Πρωταρχικός στόχος βέβαια είναι η παραμονή και οι «Φαίακες» είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτόν και στον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά υπολογίζεται ο Δημήτρης Κοντοδήμος, ενώ και οι δυο βραζιλιάνοι Φλαβίνιο και Γκουστάβο τις τελευταίες δυο ημέρες συμμετείχαν στις προπονήσεις ακολουθώντας το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και είναι πιθανόν να συμπεριληφθούν στην απόστολη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Α.Ο. Κέρκυρα

«Η ΠΑΕ Α.Ο.Κέρκυρα ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων προς το κοινό για τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή (12/01/2011 και ώρα 17:30) από τα γραφεία της Σαμάρα 22, καθημερινά από 10:00 - 16:00. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Θύρα VIP : 30 Ευρώ

Θύρες 2-3 : 20 Ευρώ

Θύρες 4-5 : 10 Ευρώ

Επίσης σύμφωνα με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ, για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή θα ισχύσουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Με τον τρόπο αυτό η ΠΑΕ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που ταλαιπωρήθηκαν λόγω της αλλαγής της έδρας μας και δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν την ομάδα μας σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια.

Ανακοινώνεται επίσης ότι τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό που έχουν απομείνει και είναι προς διάθεση, τιμώνται προς 40 και 60 ευρώ αντίστοιχα».


Αλέξανδρος Πιπεριάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x