Stoiximan Super League

Μελισσάς: «Ένα κλικ πιο πάνω ο Ολυμπιακός»

Προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό έδωσε ο Πασχάλης Μελισσάς, που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι αφορά το θέμα της ψυχολογίας και των αποτελεσμάτων». Όσο για την πρόκριση της ομάδας του επί της Καβάλας στο Κύπελλο, δήλωσε: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είναι θεσμός γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές».

Προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος στον Ολυμπιακό έδωσε ο Πασχάλης Μελισσάς, που μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι αφορά το θέμα της ψυχολογίας και των αποτελεσμάτων».

Όσο για την πρόκριση της ομάδας του επί της Καβάλας στο Κύπελλο, δήλωσε: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είναι θεσμός γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά».

Για το γεγονός ότι ο Ατρόμητος μάζεψε 16 βαθμούς στον πρώτο γύρο της Σούπερ Λίγκας: «Το σίγουρο είναι ότι δεν μας ικανοποιούν, αλλά δεν μας απογοητεύουν κιόλας. Πιστεύουμε στην ομάδα και πιστεύω ότι θα τα πάμε καλύτερα. Δεν αξιοποιήσαμε την έδρα μας. Κάναμε πολλές γκέλες».

Για την πρόκριση της ομάδας του Περιστερίου επί της Καβάλας στο Κύπελλο: «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο. Είναι θεσμός γοήτρου για τους ποδοσφαιριστές και θέλουμε να τα πάμε καλά».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Θέλω κάθε βήμα που θα κάνω στην καριέρα μου είναι και πιο ψηλά».

Για το ποιος εκ των Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού έχει το «πάνω χέρι» στο πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα κλικ πιο πάνω από τον Παναθηναϊκό, σε ό,τι αφορά το θέμα της ψυχολογίας και των αποτελεσμάτων Πάντως, δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα».

Για τη «μάχη» στην «ουρά» της βαθμολογίας: «Δεν μπορώ να προβλέψω ποιοι θα υποβιβαστούν. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και δεν θυμάμαι να έχει γίνει ξανά κάτι τέτοιο. Θα τραβήξει μέχρι το τέλος η… κούρσα»!

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x