Stoiximan Super League

Live: ΑΕΛ-Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)

Πρωταθλητής Χειμώνα και με τη «βούλα» ο Ολυμπιακός, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και +13 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Νικητές έφυγαν από τη Λάρισα οι «ερυθρόλευκοι», με 1-0 από αυτογκόλ του Κατσιαρού στο 35'. Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr

Πρωταθλητής Χειμώνα και με τη «βούλα» ο Ολυμπιακός, με πέντε βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και +13 από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Νικητές έφυγαν από τη Λάρισα οι «ερυθρόλευκοι», με 1-0 από αυτογκόλ του Κατσιαρού στο 35'.

Για πέναλτι στο Μετίν διαμαρτύρονται οι γηπεδούχοι, ένταση στο δεύτερο ημίχρονο με πεντάλεπτη διακοπή και …χιονόμπαλες στις αστυνομικές δυνάμεις.

Το φιλμ του αγώνα από το www.sport-fm.gr



90+6' Λήξη του ματς.

90' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' Αλλαγή για την ΑΕΛ, Εκτός ο Βελάσκο, μπαίνει ο Αμπουχατζίρα.

90' Σουτ του Χολέμπας, άουτ

88' Αλλαγή για τους ερυθρόλευκους. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος αντικαθιστά τον Φουστέρ.

84' Αλλαγή και για τον Ολυμπιακό. Στην θέση του Ιμπαγάσα, μπαίνει ο Μοντέστο.

82' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Μέσα ο Γκέρεμι, στον πάγκο ο Σίμιτς.

82' Ευκαιρία για την Λάρισα. Ο Κατσιαρός σεντράρει, ο Κουζέν πηδάει και παίρνει την κεφαλιά που καταλήγει άουτ.

80' Ζαϊρί και Τοροσίδης συνεργάστηκαν στην δεξιά πλευρά, σέντρα του τελευταίου στην μικρή περιοχή, η άμυνα της ΑΕΛ δεν έδιωξε καλά, η μπάλα φτάνει στον Φουστέρ που σουτάρει δυνατά άουτ.

78' Ο χρόνος κυλά υπέρ του Ολυμπιακού ενώ ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει.

71' Αλλαγή για την ΑΕΛ. Ο Φαλάγγας μπήκε στην θέση του Μπλάζεκ.

69' Ο διαιτητής Σπάθας προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα. Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκαν Σίμιτς και Μιραλάς.

67' Ακόμα μια διακοπή στο ματς, με οπαδούς της ΑΕΛ να πετούν... χιονόμπαλες, ενώ άνθρωπος του γηπέδου την... έπεσε στον Ιμπαγάσα που αντέδρασε έντονα.

64' Μικρή διακοπή στον αγώνα καθώς Αβραάμ Παπαδόπουλος και Πάρντο συγκρούστηκαν.

61’ Πρώτη αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας περνάει στη θέση του Ριέρα.

61’ Απογοητευτικό το σουτ που πραγματοποίησε ο Ζαϊρί.

54’ Ο Μοϊσές έπεσε άτσαλα πάνω στον Μετίν μέσα στην περιοχή, φάνηκε να ανατρέπεται ο Τούρκος. Στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Κουζέν κόντραρε, με τον κίνδυνο να απομακρύνεται.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

45+3' Λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

45' Δύο λεπτά θα είναι ο επιπλέον χρόνος.

42' Κίτρινη κάρτα στον Κατσιαρό.

41’ Απίστευτη ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Μπλάζεκ έβγαλε σε θέση βολής τον Κουζέν, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Πάρντο, που έπεσε και έδιωξε με τα πόδια.

35' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, 1-0! Ο Μέλμπεργκ γύρισε μέσα στην περιοχή και σούταρε, με τον Κατσιαρό να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να την στέλνει άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

34' Κινήθηκε από τα δεξιά ο Ριέρα, βρήκε χώρο και σούταρε ο Ισπανός, σε ετοιμότητα ο Αμπάρης.

32’ Δεύτερη μεγάλη επέμβαση από τον Αμπάρη, αυτή τη φορά σε σουτ του Μπράβο μέσα από την περιοχή.

30’ Ο Ζαϊρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μέλμπεργκ σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους και έπιασε την κεφαλιά, εκτινάχθηκε και απέκρουσε εντυπωσιακά ο Αμπάρης.

27’ Εξαιρετική κάθετη του Μετίν στον κενό χώρο για τον Σίμιτς, που κόβεται «καθαρό» με τάκλιν από τον Ιμπαγάσα (!) μέσα στην περιοχή.

22’ Αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Α. Παπαδόπουλος σουτάρει με δύναμη, πάνω από την εστία φεύγει η μπάλα.

20’ Κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας, που έριξε κάτω τον Φουστέρ τραβώντας τον από τη φανέλα.

15’ Να συγκλίνει προς τον άξονα, όταν η Λάρισα επιτίθεται, για να βοηθάει τον Ιμπαγάσα και τον Μοϊσές είναι η οδηγία του Βαλβέρδε στον Ζαϊρί.

13’ Ατομική προσπάθεια του Μιραλάς που σουτάρει πάνω στους αμυντικούς, ο Ζαϊρί γίνεται κάτοχος της μπάλας και σουτάρει υπό πίεση, κόρνερ για τους «ερυθρόλευκους».

12’ Επικίνδυνη ενέργεια του Μπλάζεκ από δεξιά, σεντράρει ο Τσέχος, αλλά ο Μέλμπεργκ με κεφαλιά διώχνει την μπάλα και τον κίνδυνο.

7' Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά, ψάχνουν να βρουν ρυθμό οι δύο ομάδες.

3' Τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της Λάρισας δημιούργησαν ένα ομιχλώδες τοπίο, με συνέπεια να διακοπεί για λίγο το παιχνίδι.

1' Έναρξη του αγώνα. Στη σέντρα

Το τσουχτερό κρύο, δεν εμπόδισε τους φίλους της Λάρισας να γεμίσουν το “AEL FC Arena”. Σε καλή κατάσταση δείχνει ο αγωνιστικός χώρος, που τις προηγούμενες ημέρες είχε σκεπαστεί με χιόνι.

Επίθεση από μικρή μερίδα οπαδών της Λάρισας δέχθηκε η αποστολή του Ολυμπιακού πριν αναχωρήσει από το ξενοδοχείο με προορισμό το “AEL FC Arena”.

Ενώ όλοι οι παίκτες των «ερυθρολεύκων» είχαν επιβιβαστεί στο πούλμαν, ορισμένοι ανεγκέφαλοι κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Τάσο Μητρόπουλο, με έναν από αυτούς να γρονθοκοπεί τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού, Γιάννη Τσιρώνη. Ωστόσο, πολύ γρήγορα και με την παρέμβαση των σεκιούριτι, τα πνεύματα ηρέμησαν.



Λάρισα (Γιορν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Σίμιτς (82' Γκέρεμι), Κουζέν, Μετίν, Βελάσκο (90' Αμπουχατζίρα), Κολοβέτσιος, Πούρι, Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (71' Φαλάγγας).

Στον πάγκο: Βιέρα, Ταλ, Βούζας, Καρανίκας.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Πάρντο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα (84' Μοντέστο), Ζαϊρί, Μιραλάς, Μπράβο, Φουστέρ (88' Γ. Παπαδόπουλος), Α. Παπαδόπουλος, Μοϊσές, Τοροσίδης, Ριέρα (61' Χολέμπας).

Στον πάγκο: Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Φετφατζίδης.

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιάς)
Βοηθοί: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Μπαλτάς (Αχαΐας)
Γήπεδο: “AEL FC Arena”



Με τις συνθήκες να αναμένονται κάτι παραπάνω από δύσκολες (την Παρασκευή το «AEL FC ARENA ήταν χιονισμένo), ο Ολυμπιακός, σίγουρος «πρωταθλητής χειμώνα» μετά και την γκέλα του Παναθηναϊκού, θέλει να επιστρέψει από τη Λάρισα με το +5 από το δεύτερο «τριφύλλι»!

Κάτι που… δεν την παίρνει να επιτρέψει η ΑΕΛ, που έχει εγκατασταθεί για τα καλά στον πάτο και θέλει να τελειώσει με μια μεγάλη νίκη το τραγικό σερί (τέσσερις σερί ήττες) που την έφερε εκεί!

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις τελευταίες ημέρες στη θεσσαλική πόλη έκαναν το “AEL FC Arena” να μοιάζει με… χιονοδρομική πίστα. Πάντως οι υπεύθυνοι του γηπέδου μερίμνησαν για την καλή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Ντεμπούτο για τον Γιορν Άντερσεν στο πάγκο της Λάρισας. Μετά και το ναυάγιο στην περίπτωση του Βρετανού, Κρις Κόουλμαν, οι διοικούντες την ομάδα συμφώνησαν με τον πρώην τεχνικό της γερμανικής Μάιντς.

Σημαντικά είναι τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «βυσσινί», πέραν φυσικά της τελευταίας θέσης στην βαθμολογία. Τραυματίες είναι οι Νταμπίζας και Ρομέου και τιμωρημένοι οι Βενετίδης και Κανόμπιο.

Έχοντας ήδη κατακτήσει τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, ο Ολυμπιακός πάει για το +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον Ριέρα. Όχι όμως και στους Ντουντού, Ρόμενταλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x