Stoiximan Super League

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Το μυαλό στην Καβάλα

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα, ξεκίνησε η ομάδα του Ατρομήτου. Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα του Περιστερίου στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τους «αργοναύτες» για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι κόντρα στην Καβάλα, ξεκίνησε η ομάδα του Ατρομήτου.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα του Περιστερίου στρέφουν την προσοχή τους στον αγώνα με τους «αργοναύτες» για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Το ευχάριστο για τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Δώνη, είναι ότι δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός από το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ανρέας Τάτος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και αύριο θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια θα εκτίσει την ποινή του.

Εντωμεταξύ, αύριο επιστρέφει στην Ελλάδα ο Σάρλ Ιτάνζ, ο οποίος μάλλον δεν θα προλάβει την προπόνηση και το πιθανότερο είναι να προπονηθεί την Τετάρτη.

Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x