Stoiximan Super League

Ανανέωσε ο Σκόκο!

Αίσιο τέλος είχε το σίριαλ της ανανέωσης του συμβολαίου του Νάτσο Σκόκο με την ΑΕΚ. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, σε συνάντηση του μάνατζερ του Αργεντινού και του παίκτη με τον Σταύρο Αδαμίδη, το μεγάλο αστέρι της Ένωσης υπέγραψε νέα συμφωνία μέχρι το 2013. «Ανάσα η παραμονή Σκόκο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτή…», γράφει ο .

Το καλύτερο δώρο προς στους οπαδούς της ΑΕΚ ενόψει του μεγάλου αγώνα με τον Ολυμπιακό έκανε σήμερα η διοίκηση της ΠΑΕ. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ο Νάτσο Σκόκο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ένωση, βάζοντας έτσι ένα αίσιο τέλος στο σίριαλ που είχε δημιουργηθεί τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης μαζί με τον μάνατζέρ του πέρασε σήμερα από τα γραφεία της ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του στη νέα συνεργασία, η οποία τον «δένει» με την Ένωση για τα επόμενα δύο χρόνια, δηλαδή, μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ignacio Martin Scocco έως τον Ιούνιο του 2013.

Πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία για τη διοίκηση της ΑΕΚ καθώς έκλεισε θετικά η υπόθεση, η οποία πριν από λίγους μήνες έμοιαζε αρκετά δύσκολη.

Οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργεντινό. Αυτή έγινε μεγαλύτερη πριν από λίγες ημέρες στη συνάντηση που είχε ο Σταύρος Αδαμίδης με τους μάνατζερ του Σκόκο.

Σε αυτή, η Ένωση βελτίωσε την προσφορά της προς τον «υδραλικό», η πλευρά του οποίου ζήτησε λίγες ημέρες για να απαντήσει. Όλα αυτά μέχρι σήμερα, όταν και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.

Ποιες οι οικονομικές απολαβές του παίκτη; Σαφώς μεγαλύτερες από αυτές που είχε μέχρι σήμερα, καθώς θα λάβει περισσότερα χρήματα ακόμη και για τη φετινή σεζόν. Βάσει του προηγούμενου συμβολαίου του ο Σκόκο λάμβανε 600.000, ενώ όπως ορίζει το νέο θα βάλει στις τσέπες του 850.000 ευρώ, δηλαδή, 250.000 παραπάνω.

Τη νέα σεζόν ο Αργεντίνος θα έχει λαμβάνειν ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό το οποίο θα γίνει ακόμη μεγαλύτερο.

Αρκετά χαρούμενος ήταν ο Νάτσο Σκόκο μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αργεντινός δήλωσε στους διοικούντες την ΑΕΚ ευτυχισμένος που έμεινε στην Ένωση, και υπόχρεος απέναντι στη διοίκησή της για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε το ζήτημά του. «Απέδειξα και εγώ ότι ήθελα να μείνω», πρόσθεσε ο Αργεντίνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x