Stoiximan Super League

«Μεγαλύτερη ποιότητα ο Παναθηναϊκός»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός, παραδέχτηκε ότι οι ''πράσινοι'' διαθέτουν περισσότερη ποιότητα από την ομάδα του, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Βινιάλ, ενώ τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι κρίσιμα.

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του παρά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης.

Ο Έλληνας τεχνικός, παραδέχτηκε ότι οι ''πράσινοι'' διαθέτουν περισσότερη ποιότητα από την ομάδα του, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Βινιάλ, ενώ τόνισε ότι όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι κρίσιμα.

«Όταν έχεις αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ξέρεις ότι έχει καλύτερη και μεγαλύτερη ποιότητα από εσένα. Είχαμε καλή οργάνωση, αλλά όχι καλύτερη ποιότητα από τον Παναθηναϊκό. Δεν είμαστε ομάδα που παίζει αντιαθλητικά και σκληρά. Ομάδες που επιλέγουν το ξύλο δεν μπορούν να παίξουν μπάλα».

Για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του και για την κρισιμότητα των επόμενων παιχνιδιών, ο Δώνης τόνισε: «Οι παίκτες μου έκαναν καλή προσπάθεια. Σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, είχαμε καλύτερη οργάνωση και μαχητικότητα. Το παιχνίδι κύλησε όπως το σχεδιάσαμε, δεν επιτρέψαμε στον Παναθηναϊκό να κάνει αρκετές φάσεις στην εστία μας, με τις γνωστές πάσες στον Σισέ.

Στο γκολ, δεν αντιδράσαμε σωστά, δεν δώσαμε βοήθεια στο μπακ μας. Κρατάω τα θετικά στοιχεία και πάνω σε αυτά θα πατήσουμε, να τα μετατρέψουμε σε αποτελέσματα και πόντους. Το κάθε παιχνίδι είναι κρίσιμο, δεν χρειάζεται να βάζουμε λέξεις όπως τελικοί, είναι όλα κρίσιμα».


Για τον τραυματισμό του Βινιάλ, σχολίασε: «Ο Βινιάλ δεν έχει προπονηθεί καλά, μετά τον τραυματισμό στην γάμπα μπήκε μετά από 7-10 μέρες. Έπαιξε δυνατά όσο αγωνίστηκε, δυστυχώς είναι πλήγμα, δεν μας έχει βοηθήσει σε ένα ολόκληρο ματς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x