Stoiximan Super League

«Νίκησε δίκαια ο Ολυμπιακός Βόλου»

«Δίκαιη» χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Κέρκυρας με σκορ 1-0 ο Μπάμπης Τεννές. Ο προπονητής των «Φαιάκων» τόνισε ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος. Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Σάκης Τσιώλης, που μίλησε και για την αποβολή του Σανκαρέ.

«Δίκαιη» χαρακτήρισε τη νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της Κέρκυρας με σκορ 1-0 ο Μπάμπης Τεννές.

Ο προπονητής των «Φαιάκων» τόνισε ότι ο αντίπαλος ήταν ανώτερος.



«Δεν έχω πολλά να πω για το παιχνίδι. Έγινε ένας δυνατός αγώνας με πάρα πολλές μονομαχίες, όχι ιδιαίτερα ποιοτικός. Ο Βόλος κέρδισε δίκαια. Όταν εμείς είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα και έπρεπε να πιέσουμε, μας εγκατέλειψαν λίγο οι δυνάμεις μας και δεν είχαμε τη δύναμη να το κάνουμε και έτσι ήρθε η ήττα», ήταν τα λόγια του Μπάμπη Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των νικητών, Σάκης Τσιώλης, τόνισε:

«Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα εντυπωσιακό, γρήγορο, έτσι όπως πρέπει και εντυπωσιάζει τον κόσμο. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη προσπάθεια που έχουν καταβάλει το τελευταίο δεκαήμερο. Οι παίκτες είναι πάνω απ’ όλα, αυτοί είναι που παίζουν. Σε αυτούς αξίζουν τα συγχαρητήρια, δείχνουμε με τη διάρκεια που έχουμε ότι είμαστε καλή ομάδα. Μόνο μελανό σημείο ήταν η αποβολή του Σανκαρέ. Αδίκησε τον εαυτό του και τους συμπαίκτες του με την ενέργεια που έκανε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x