Stoiximan Super League

Ηλιούπολη-Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης βρίσκεται σε εξέλιξη. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", μετά από γκολ του Πάντελιτς στο 87'! Στην επόμενη φάση περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μπροστά 1-0 στο σκορ οι "ερυθρόλευκοι", μετά από γκολ του Πάντελιτς στο 87'!

Στην επόμενη φάση περιμένει ο Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.

Παρακολουθήστε live από το www.sport-fm.gr την εξέλιξη του αγώνα.



90'+3': Λήξη του αγώνα

87’ ΓΚΟΛ 0-1 ο Ολυμπιακός: Μετά από σέντρα του Γκαλίτσιου από δεξιά, ο Πάντελιτς πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά, λύτρωσε τον Ολυμπιακό!

83’ Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό ο οποίος στα τελευταία πιέζει ασφυκτικά. Ο «Φέτφα» έβγαλε από δεξιά τη σέντρα, στην καρδιά της άμυνας ο Ντουντού πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μήτρογλου δεν κατάφερε να βρει την μπάλα με το «τακουνάκι» και να την στείλει στα δίχτυα.

81΄ Καλό και μακρινό σουτ με το αριστερό από τον Γ. Παπαδόπουλο, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

77’ Αλλαγή για την Ηλιούπολη. Στη θέση του Κάμπα ο Λεοντίου

75' Κίτρινη κάρτα στον Μάραμα

74' Καλό σουτ του Χολέμπας, ο Μάραμα έδιωξε με υπερένταση την μπάλα κόρνερ.

73’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ρόμενταλ ο Φετφατζίδης.

68’ Αλλαγή για την Ηλιούπολη. Στη θέση του Ουρόσεβιτς ο Σικαλιάς.

63’ Καλή συνεργασία του Πάντελιτς με τον Μήτρογλου στην περιοχή της Ηλιούπολης, το σουτ του δεύτερου όμως ήταν «άτσαλο» και η μπάλα κατέληξε άουτ.

61' Κίτρινη κάρτα στον Πάντελιτς

59' Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ουρτάδο ο Ντουντού.

57' Αλλαγή για την Ηλιούπολη. Στη θέση του Κρητικού ο Νατσέφσκι

56’ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Ρόμενταλ έβγαλε τη σέντρα από δεξιά για τον Μήτρογλου στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Μάραμα, έπειτα από την κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού, απέκρουσε την μπάλα πάνω στη γραμμή.

52’ Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ζαϊρί ο Πάντελιτς. Ο Σέρβος αποθεώνεται κατά την είσοδό του και ανταποδίδει το χειροκρότημα.

50’ Σουτ μακρινό του Ουρτάδο, η μπάλα πέρασε πολύ ψηλά άουτ.

46' Έναρξη δεύτερου ημιχρόνου

Ιδιαιτέρως φτωχό από άποψη θεάματος ήταν το πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας, αλλά δυσκολεύονταν να τελειώσουν τις φάσεις. Από την άλλη, οι αμυντικοί των γηπεδούχων κάλυπταν σωστά τους χώρους και έβγαζαν με επιτυχία την ομάδα τους στην αντεπίθεση όποτε αυτό ήταν δυνατό.

45'+1' Λήξη πρώτου ημιχρόνου

41’ Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Χολέμπας επιχείρησε ένα μακρινό σουτ και ο Μαράμα απέκρουσε με υπερένταση την μπάλα. Ο Μητρόγλου που ακολουθούσε τη φάση, δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή για να ανοίξει το σκορ.

35΄ Πιέζει η Ηλιούπολη σε αυτά τα τελευταία λεπτά. Η ομάδα του Βαζάκα κέρδισε τρία συνεχόμενα κόρνερ. Στο τελευταίο, ο Δημήτρης έστειλε την μπάλα στο πρώτο δοκάρι, ο Στεφανίδης έκανε την προβολή και, αφού πρώτα απέκρουσε ο Νικοπολίδης, στην επαναφορά, ο Κάμπας «έπιασε» το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Μοντεστό και κατέληξε πλάγιο άουτ.

29’ Ο Γκαλίτσιος επιχείρησε να γεμίσει στην περιοχή από δεξιά, η μπάλα πήρε πορεία προς τα δίχτυα και ο Μάραμα στην προσπάθειά του να την μπλοκάρει, αν και τελικά τα κατάφερε, χτύπησε με την πλάτη στο δεξί δοκάρι της εστίας του. Μετά από ένα λεπτό σηκώθηκε και συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι.

20’ Οι παίκτες του Βαλβέρδε έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας, φτάνουν με σχετική ευκολία στο ύψος της περιοχής, όμως από ‘κεί και πέρα δυσκολεύονται να βρει ανοιχτούς διαδρόμους και να απειλήσει με αξιώσεις την εστία της Ηλιούπολης.

10’ Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Ρόμενταλ, ο οποίος «έσπασε» την μπάλα αριστερά στον Ζαϊρί και αυτός με τη σειρά του έβγαλε τη σέντρα για το κεφάλι του Γ. Παπαδόπουλου. Η κεφαλιά του νεαρού μέσου του Ολυμπιακού έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μαράμα.

6’ Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αναπτύσσεται κυρίως από τη δεξιά πτέρυγα σε αυτά τα πρώτα λεπτά και με σέντρες απειλεί την άμυνα των γηπεδούχων.

1' Έναρξη της αναμέτρησης



Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Μαράμα, Στεφανίδης, Ηλιόπουλος, Φούφουλας, Ουρόσεβιτς (68' Σικαλιάς), Κάμπας (77' Λεοντίου), Παραράς, Κρητικός (57' Νατσέφσκι), Κατεμής, Νικοπόπουλος, Δημήτρης

Στον πάγκο:Πάρα, Τακίδης, Μπέριος, Τσάτσαρης

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Μοντέστο, Γ. Παπαδόπουλος, Μοϊσές (59' Ντουντού), Ρόμενταλ (73' Φετφατζίδης), Ζαϊρί (52' Πάντελιτς), Νέμεθ, Μήτρογλου

Στον πάγκο:Πάρντο, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Φουστέρ

Διαιτητής: Θάνος (Γρεβενών)
Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης) Ελευθερίου (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Χατζής (Δυτ. Αττικής)



• Εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έμειναν οι Ριέρα, Τοροσίδης, Μιραλάς, Ιμπαγάσα και Α. Παπαδόπουλος ώστε να ξεκουραστούν από τα συνεχή παιχνίδια.

• Την επανεμφάνισή τους αναμένεται να κάνουν οι Πάντελιτς και Ουρτάδο, ενώ ο Βαλβέρδε θα δώσει ευκαιρίες σε αρκετούς αναπληρωματικούς.

• «Δείξτε μεγάλη προσοχή στον αντίπαλο» έλεγε και ξανάλεγε ο Βάσκος προπονητής, αφού στο περσινό παιχνίδι της ίδιας φάσης του θεσμού, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 3-2 από τον Πανσερραϊκό με συνέπεια να μείνει εκτός συνέχειας.

• Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι «αιωνίων» έδωσε τέλος στο σερί που έχτιζε ο Ολυμπιακός εντός των συνόρων. Έξι σερί νίκες μετρούσαν στο πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι» πριν το 2-1 στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο.

• Τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του θα έχει ο Ολυμπιακός στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», αφού υπολογίζεται πως περισσότεροι από 2000 φίλοι των Πειραιωτών θα βρεθούν στο δημοτικό γήπεδο Αιγάλεω.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x