Stoiximan Super League

Κωνσταντόπουλος: «Τα αποδυτήρια… φέρνουν την πορεία»

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Κέρκυρας οφείλεται η καλή πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον NοvaΣΠΟΡ FM 94.6. «Το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτό είναι η αρχή για την πορεία που έχουμε», τόνισε.

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της Κέρκυρας οφείλεται η καλή πορεία της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας όπως υποστήριξε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον NοvaΣΠΟΡ FM 94.6. «Το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτό είναι η αρχή για την πορεία που έχουμε», τόνισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

- Για τη νίκη της Κέρκυρας επί του Πανσερραϊκού:
«Εάν μας έλεγαν ότι στην 7η αγωνιστική θα έχουμε 12 βαθμούς φυσικά και δεν θα το πιστεύαμε. Ξέραμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Ακολουθούμε ένα σχέδιο και έναν τρόπο παιχνιδιού και προς το παρόν, αυτός αποδίδει»,

-Για την παρουσία αρκετών Ελλήνων παικτών στην Κέρκυρα:
«Είναι μεγάλη υπόθεση να υπάρχει καλή συνεννόηση ανάμεσα στους παίκτες μιας ομάδας. Εμείς έχουμε την ίδια κουλτούρα και την ίδια νοοτροπία. Το κλίμα είναι πολύ καλό και αυτή είναι η αρχή για την πορεία που έχουμε μέχρι τώρα».

-Για τη συμβολή του τερματοφύλακα στο παιχνίδι μιας ομάδας:
«Είναι σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ αμυντικών και τερματοφύλακα. Ο τερματοφύλακας πρέπει να βγάζει ηρεμία στην ομάδα. Αυτό προσπαθώ να περάσω κι εγώ. Είσαι ο τελευταίος παίκτης και βλέπεις τα πάνα. Έτσι έχεις τον χρόνο να δεις πράγματα και να βοηθήσεις τους αμυντικούς και να προλάβεις δύσκολες φάσεις».

-Για την αξία της χθεσινής νίκης:
«Είναι πιο σημαντικό να παίρνεις νίκες απέναντι σε ομάδες του ίδιου βεληνεκούς με εμάς και όχι σε παιχνίδι με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που κανείς δεν θα σε κατηγορήσει για κάτι».

-Για το πρόβλημα με το γήπεδο της Κέρκυρας και την διεξαγωγή των εντός έδρας αγώνων στο Παμπελοποννησιακό:
«Μπορούμε να παραπονεθούμε. Κακά τα ψέματα είναι μεγάλη ταλαιπωρία και ανυπομονούμε να πάμε στην Κέρκυρα να αγωνιζόμαστε. Αλλά όσο είναι έτσι τα αποτελέσματα στο γήπεδο της Πάτρας, είμαστε ευχαριστημένοι».

-Για το ενδεχόμενο κλήσης του στην Εθνική ομάδα:
«Κάθε παίκτης θέλει να παίξει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Το ίδιο ισχύει και για εμένα. Θα είναι φανταστικό»

-Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟ:
«Η ΑΕΚ μπήκε πιο ψυχωμένα στο γήπεδο και έπιασε τον Παναθηναϊκό στον ύπνο. Στο β’ ημίχρονο ξύπνησε ο ΠΑΟ αλλά ήταν αργά. Η ΑΕΚ ήταν πιο διαβασμένη. Έπιασε τα ατού του ΠΑΟ και αυτός, μετά δεν είχε λύσεις.

-Για το εάν έχουν γίνει βήματα προόδου στο ελληνικό πρωτάθλημα:
«Από τότε που έφυγα μέχρι τώρα που γύρισα βλέπω ότι έχουμε κάνει βήματα μπροστά. Έχουν γίνει γήπεδα. Πηγαίνουμε μπροστά. Μετά από το EURO έχουν γίνει άλματα. Βέβαια, είμαστε μακριά από χώρες όπως Ισπανία και Αγγλία αλλά είμαστε καλύτερα σε σχέση με το παρελθόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x