Stoiximan Super League

Tεννές: «Στόχος η παραμονή»

Φανερά ικανοποιημένος από την σπουδαία νίκη της Κέρκυρας στις Σέρρες, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «Φαιάκων» Μπάμπης Τεννές. Οι νεοφώτιστοι μπορεί να βρίσκονται- έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς, ο Έλληνας τεχνικός όμως, θέλοντας να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, τόνισε ότι βασικός στόχος είναι η παραμονή.

Φανερά ικανοποιημένος από την σπουδαία νίκη της Κέρκυρας στις Σέρρες, εμφανίστηκε ο τεχνικός των «Φαιάκων» Μπάμπης Τεννές.

Οι νεοφώτιστοι μπορεί να βρίσκονται- έστω και προσωρινά- στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς, ο Έλληνας τεχνικός όμως, θέλοντας να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, τόνισε ότι βασικός στόχος είναι η παραμονή.

«Το σημερινό παιχνίδι ήταν μεταξύ δύο ομάδων με τον ίδιο στόχο. Ο βασικός στόχος και των δύο είναι η παραμονή άρα αυτό και μόνο έκανε το παιχνίδι πολύ σημαντικό. Η νίκη ήρθε μετά από μια εξαιρετική προσπάθεια των παιδιών, που ήτυαν πειθαρχημένοι μέσα στο γήπεδο».

Αναφορικά με την εικόνα του σημερινού παιχνιδιού, ο Μπάμπης Τεννές, τόνισε: «Σίγουρα, ήμασταν λίγο τυχεροί στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά είχαμε και άλλες ευκαιρίες να πετύχουμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε όπως είμαστε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ευχαριστώ τον κόσμο των Σερρών για το χειροκρότημα».

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x