Stoiximan Super League

Μελισσάς ή Σκόνδρας ο αντι-Βινιάλ

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το σαββατιάτικο (17.15) παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στο Περιστέρι. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 20αδα για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής από το οποίο θα απουσιάζει ο τραυματίας Βινιάλ (με τον Μελισσά η Σκόνδρα να τον αντικαθιστούν) και ο Ηλίας Αναστασάκος που έχει ίωση.

Με μια πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το σαββατιάτικο (17.15) παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη στο Περιστέρι.

Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 20αδα για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής από το οποίο θα απουσιάζει ο τραυματίας Βινιάλ (με τον Μελισσά η Σκόνδρα να τον αντικαθιστούν) και ο Ηλίας Αναστασάκος που έχει ίωση.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που θα αποσυρθούν σε κεντρικό ξενοδοχείο για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι οι: Μιχαηλίδης, Σάντκβιστ, Μπαζίνσκι, Σκόνδρας, Νάστος, Μελισσάς, Ολιβέιρα, Σαμπού, Σαρμιέντο, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Μπάλλας, Καραλής, Φαβάλι, Τάτος, Καραγκούνης, Μπρίτο, Καμαρά, Περόνε και Σαγκανόφσκι.

Στο επίσημο site της ομάδας, μίλησε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να είναι συγκεντρωμένοι οι ποδοσφαιριστές του και να έχουν καλύτερες επιλογές, ενώ επισήμανε ότι τα παιχνίδια στην Superleague κρίνονται στις λεπτομέρειες.

«Παρότι εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την συγκομιδή βαθμών στις έξι πρώτες αγωνιστικές, εξακολουθούμε να πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών μας. Το πιο σημαντικό σε κάθε ματς και ξεκινώντας από το ματς με την Ξάνθη είναι να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και να έχουμε καλύτερες επιλογές τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι.

Έχουμε ένα αντίπαλο που διαθέτει ποιότητα και είναι μια ομάδα που έχει δυνατότητες και είναι δύσκολο να της δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Και εμείς πρέπει σε γενικές γραμμές να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί όπως βλέπουμε όλα τα παιχνίδια στη Superleague κρίνονται στις λεπτομέρειες. Μαζί με την συμπαράσταση των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας».


Σήμερα (Παρασκευή) το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 18.00 μέχρις τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αυριανού αγώνα. Οι τιμές είναι: Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ, Θύρα 7: 15ευρώ. Το παιδικό εισιτήριο στις θύρες 4-5-7 έχει 5 ευρώ. Αύριο τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιστερίου θα ανοίξουν στις 15.15

Eπιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x