Stoiximan Super League

«Μεγάλο ποδοσφαιρικό έθνος η Ελλάδα, όπως η Γαλλία»!

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Λουί Φερναντές για την Εθνική ομάδα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (12/11) ματς του Ισραήλ απέναντι στην Ελλάδα. Ο Γάλλος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας. Ο Φερναντές χαρακτήρισε μάλιστα μεγάλο ποδοσφαιρικό έθνος την Ελλάδα παρομοιάζοντάς το με την πατρίδα του!

Με κολακευτικά λόγια μίλησε ο Λουί Φερναντές για την Εθνική ομάδα, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (12/11) ματς του Ισραήλ απέναντι στην Ελλάδα. Ο Γάλλος τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο της ελληνικής ομάδας. Ο Φερναντές χαρακτήρισε μάλιστα μεγάλο ποδοσφαιρικό έθνος την Ελλάδα παρομοιάζοντάς το με την πατρίδα του!

«Η Ελλάδα πηγαίνει απ το καλό στο καλύτερο. Μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία έκανε δύο καλά παιχνίδια και αυτό της έδωσε αυτοπεποίθηση, είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες, δεν αξίζαμε την ήττα. Η εμφάνισή μας με την Κροατία ήταν καλή. Είχαμε μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και αυτό το δείχνουν τα στατιστικά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Σίγουρα είναι μεγάλες απώλειες ο Μπεν Χαΐμ και ο Μπεναγιούν. Γενικά όποιος και να απουσιάζει είναι απώλεια. Φαβορί για τον όμιλο είναι η Κροατία και η Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι μια ομάδα που πρέπει να σέβεσαι, βρίσκεται σε διαδικασία ανοικοδόμησης, είναι ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό έθνος όπως η Γαλλία και τη σέβομαι απεριόριστα».

Ο Φερναντές ήταν «τρελαμένος» από την πρόσφατη κριτική που του ασκήθηκε από τους Ισραηλινούς δημοσιογράφους.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της αντιπάλου της Εθνικής δήλωσε ότι δεν είναι κλόουν και απαίτησε τον σεβασμό των Ισραηλινών δημοσιογράφων.

«Στόχος μου είναι να συνεχίσω το καθήκον μου. Είμαι 51 ετών και δεν πτοούμαι, θα συνεχίσω να μάχομαι. Ήμουν παλαιότερα προπονητής στην Μπεϊτάρ Ιερασουλήμ και όποτε είμαι εκεί ,οι άνθρωποι μου συμπεριφέρονται μια χαρά. Ξέρω ποια είναι η δουλειά μου, να σεβόμαστε ο ένας τον άλλον. Είμαι συγκεντρωμένος, δεν είμαι κλόουν, είμαι επαγγελματίας προπονητής. Μόλις τελειώσει ένα ματς προετοιμάζομαι για το επόμενο. Να μάθετε να αξιολογείτε σωστά τη δουλειά μου. Όλοι λυπούμαστε για το αποτέλεσμα με την Κροατία. Δεν έχουμε πρόβλημα με την κριτική, σκοπός όμως είναι να δίνεται σωστή ενημέρωση και όχι να βγάζετε μόνο αρνητικότητα και να μεταδίδετε λανθασμένες πληροφορίες. Είμαι χαρούμενος στο Ισραήλ και πρέπει να καταλάβετε ότι δεν ξέρω Εβραϊκά. Όταν μιλάτε εναντίον μου, μιλάτε εναντίον των ποδοσφαιριστών. Θα δω σε τι φόρμα είναι η ομάδα και ποιοι είναι σε θέση να αγωνιστούν γιατί ξοδέψαμε πολύ ενέργεια με την Κροατία», ανέφερε ο 51χρονος τεχνικός και συνέχισε απαιτώντας σεβασμό και φέροντας ως παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Έλληνες δημοσιογράφοι την Εθνική τους.

«Δεν είμαι παντρεμένος με κανέναν, είμαι παντρεμένος με τους παίκτες μου και με τη γυναίκα μου. Δεν έχω αλλάξει σαν άνθρωπος, είμαι 4 μήνες στο Ισραήλ, είμαι πάντα ευγενής, εγώ σας σέβομαι εσείς όχι. Βλέπετε ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι σέβονται την Εθνική τους ομάδα. Την Τετάρτη θα πάω στο Παρίσι γιατί ένας φίλος μου θα πάρει μετάλλιο τιμής από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί και θα βγάλουμε μια φωτογραφία μαζί του για να τη δείτε και να με πιστέψετε.
Τέσσερις μήνες που είμαι προπονητής, δεν έχω πάει σε ένα εστιατόριο ή μια παραλία. Ασχολούμαι όλη μέρα με την ομάδα, πηγαίνω στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και παρακολουθώ τους παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Τώρα πρέπει να με αφήσετε να δω σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες μου
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x