Stoiximan Super League

Vamos Manolo!

Στον Μανόλο Χιμένεθ καταλήγει το σίριαλ προπονητή στην ΑΕΚ! Οι πληροφορίες από τη σύσκεψη του Σταύρου Αδαμίδη με τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ θέλουν τον Ισπανό να κερδίζει «στο νήμα» τον Πολ Λε Γκουέν, καθώς η «Ένωση» δεν μπορούσε να δώσει στον τελευταίο την παράταση χρόνου που ζητούσε για να απαντήσει.

Στον Μανόλο Χιμένεθ καταλήγει το σίριαλ προπονητή στην ΑΕΚ!

Οι πληροφορίες από τη σύσκεψη του Σταύρου Αδαμίδη με τους συνεργάτες του στα γραφεία της ΠΑΕ θέλουν τον Ισπανό να κερδίζει «στο νήμα» τον Πολ Λε Γκουέν, καθώς η «Ένωση» δεν μπορούσε να δώσει στον τελευταίο την παράταση χρόνου που ζητούσε για να απαντήσει.

Νωρίτερα μέσα στη μέρα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον Γάλλο στο Παρίσι, αλλά παρότι ο τελευταίος έδειξε θετικός, ο χρόνος που φέρεται να ζήτησε για να μελετήσει την πρόταση δεν υπήρχε στη διάθεση της ΑΕΚ.

Έτσι η «Ένωση» στράφηκε… με χίλια και πάλι στην περίπτωση του Χιμένεθ και όχι μόνο έφτασε σε συμφωνία μαζί του, αλλά πλέον συζητούνται οι τελευταίες λεπτομέρειες για το συμβόλαιο που θα υπογράψουν οι δύο πλευρές.

Εκείνο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι διετές και θα προβλέπει αποδοχές 725.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 800.000 ευρώ τον δεύτερο.

Την ίδια ώρα οι δύο συνεργάτες που θα έχει μαζί του θα αμείβονται με 200.000 ευρώ, ενώ η συμφωνία θα συμπεριλαμβάνει μπόνους 500.000 ευρώ για τον Ισπανό, σε περίπτωση που οδηγήσει την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ή στην είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο 46χρονος τεχνικός δεν θα φέρει μαζί του γυμναστή, αλλά θα διαλέξει κάποιον από σχετική λίστα που θα του δοθεί από την ΠΑΕ.

Αυτό που αναμένεται πλέον είναι η επίσημη επιβεβαίωση της συμφωνίας από την «Ένωση», που δεν αποκλείεται να υποδεχθεί τον δεύτερο Ισπανό προπονητή στην ιστορία της (μετά τον Λορένθο Σέρα Φερέρ τη διετία 2006-08) ακόμα και αύριο στην Αθήνα.

Περιμένοντας τον κόουτς!

Υπό τις οδηγίες του Χριστόφορου Κόλα συνεχίζονται οι προπονήσεις των παικτών της ΑΕΚ, που περιμένουν κι αυτοί την άφιξη του νέου τεχνικού.

Την Τετάρτη ο Νάτσο Σκόκο και ο Νίκος Γεωργέας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, καθώς ο μεν Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο (δεν υπάρχει ανησυχία), ενώ ο έμπειρος αμυντικός αναρρώνει από την επέμβαση στους προσαγωγούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x