Stoiximan Super League

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι»

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, στο ξενοδοχείο που συγκεντρώθηκε η «γαλανόλευκη» ενόψει των αγώνων με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας μάζεψαν τους διεθνείς, με τους οποίους συζήτησαν όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Το κλίμα στις τάξεις της Εθνικής Ελλάδας ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, στο ξενοδοχείο που συγκεντρώθηκε η «γαλανόλευκη» ενόψει των αγώνων με Λετονία και Ισραήλ (8 και 12 Οκτωβρίου) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Φερνάντο Σάντος και ο Τάκης Φύσσας μάζεψαν τους διεθνείς, με τους οποίους συζήτησαν όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τις αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, τις αιχμές μεταξύ συμπαικτών κ.λπ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επανέλαβε σε γενικές γραμμές αυτά που είχε δηλώσει στην πρόσφατη συνέντευξη του στη «SportDay». Συγκεκριμένα, ανέφερε πως «εμένα δεν μου μίλησε κανείς από όσους έφυγαν, άρα δεν έχω ιδία άποψη για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση». Επίσης, τόνισε πως για τον ίδιο έχει μεγάλη σημασία οι παίκτες να πιστεύουν στην ακεραιότητα του προπονητή τους. Ο 55χρονος τεχνικός παρουσιάστηκε πολύ ψύχραιμος και όσα είπε ήταν σε πολύ ήρεμους τόνους.

Στη συνέχεια, ο Τάκης Φύσσας αναφέρθηκε στο κλίμα της ομάδας και τόνισε: «Αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα με όσα έγιναν. Με πείραξαν με όλη τη σημασία της λέξης. Θα πρέπει να φτιάξουμε το κλίμα. Μόνο αν είμαστε όλοι μια γροθιά θα καταφέρουμε να προκριθούμε στα τελικά του Euro 2012. Αυτός είναι ο στόχος και πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να τον πετύχουμε. Αν δεν υπάρχει ενότητα, δεν πάμε πουθενά».

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της «γαλανόλευκης» μίλησε ονομαστικά για τον Κώστα Κατσουράνη με αφορμή όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα για εκείνον: «Ο Κατσουράνης είναι ένας άνθρωπος που πολλές φορές λειτουργεί παρορμητικά, ίσως λιγάκι υπερβολικά. Είμαι, όμως, βέβαιος ότι δεν το κάνει εσκεμμένα».

Το πρόγραμμα των προπονήσεων

5/10: 11:30, Αγιος Κοσμάς
6/10: 11:00, Καραϊσκάκη (ανοιχτή για 15' και συνέντευξη Τύπου του Φερνάντο Σάντος μετά την προπόνηση)
7/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς
9/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς
10/10: 11:00, Αγιος Κοσμάς
11/10: 17:00, Αγιος Κοσμάς

Η αποστολή

Τζόρβας, Σηφάκης, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Καραγκούνης, Καφές, Πρίττας, Κονέ, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Λυμπερόπουλος.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x