Stoiximan Super League

Δώνης: «Πολύ δύσκολος αντίπαλος ο Αστέρας»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου, τονίζοντας ότι οι Αρκάδες είναι δύσκολος και υπολογίσιμος αντίπαλος.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αστέρα Τρίπολης, μίλησε ο προπονητής του Ατρομήτου, Γιώργος Δώνης.

Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, μιλώντας στο επίσημο site του συλλόγου, αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Σαββάτου, τονίζοντας ότι οι Αρκάδες είναι δύσκολος και υπολογίσιμος αντίπαλος.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δύσκολα αντίπαλο. Παρότι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας να θεωρούσαν πολλοί ότι ο Αστέρας θα είναι μια ομάδα που θα έχει αρκετά προβλήματα, εν τούτοις δείχνει εντελώς αντίθετα πράγματα και έχει κάνει πολύ καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, παίζοντας μάλιστα με δύσκολους αντιπάλους. Είναι μια ομάδα με καλό προπονητή, με καλό σχέδιο στο παιχνίδι της και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη δική μας πλευρά για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά».

Ο 41χρονος τεχνικός, αναφέρθηκε στη συνέχεια στην δική του ομάδα, ενώ έκανε και ιδιαίτερη μνεία στους οπαδούς της ομάδας του Περιστερίου: «Όλες αυτές τις ημέρες και μετά από τη νίκη επί του Πανσερραϊκού που μας έφερε ηρεμία, προσπαθούμε να λύσουμε τα προβλήματα που μας απασχολούν προκειμένου να εμφανιστούμε περισσότερο συγκεντρωμένοι και αμυντικά αλλά και επιθετικά. Είναι πολύ ευχάριστο πάντως ότι και σε αυτό το παιχνίδι θα έχουμε στο πλευρό μας τους φιλάθλους μας, οι οποίοι προσφέρουν τεράστια υποστήριξη στους ποδοσφαιριστές».


Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x