Stoiximan Super League

Τεννές: «Καλό το αποτέλεσμα, μέτρια η εμφάνιση»

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα ήταν ο προπονητής της Λάρισας, Γιάννης Παπακώστας, στη συνέντευξή Τύπου. Αντιθέτως ο Μπάμπης Τεννές έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του, αν και όχι από την εμφάνιση.

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ισοπαλία με την Κέρκυρα (1-1) ήταν ο προπονητής της Λάρισας, Γιάννης Παπακώστας, στη συνέντευξή Τύπου. Αντιθέτως ο Μπάμπης Τεννές έμεινε ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του, αν και όχι από την εμφάνιση.

«Είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο δεν μπορούμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Δυστυχώς, στενοχωρήσαμε και τον κόσμο και φυσικά υπεύθυνος γι’ αυτό είναι ο προπονητής, ο οποίος καλείται να αναλάβει τις ευθύνες και να βρει λύση ώστε η ομάδα να φτάνει στο γκολ απέναντι και σε κλειστές άμυνες. Κι ο σημερινός αγώνα είχε την ίδια μορφή με τους προηγούμενους. Εμείς να έχουμε την κατοχή της μπάλας, αλλά να δείχνουμε μεγάλη αδυναμία στο σκοράρισμα. Όταν προηγείσαι 1-0 και δημιουργούνται οι προϋποθέσεις με καλή ψυχολογία να τελειώσεις το ματς, αλλά αντί αυτού δέχεσαι ένα φτηνό, κατά τη γνώμη μου, γκολ και δεν μπορείς να μετατρέψεις σε γκολ τις ευκαιρίες, ούτε τις προϋποθέσεις, τότε φυσικά υπεύθυνος είναι ο προπονητής.

Αυτός αναλαμβάνει την ευθύνη να βρει λύση στο ζήτημα. Μπορεί να μην κάναμε σωστές πάσες, αλλά ούτε πιέσαμε σωστά, ούτε παίξαμε ψηλά για να κλέψουμε μπάλες και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Πρέπει από εδώ και πέρα να κάνουμε κάτι διαφορετικό για να ξεπεράσει η ομάδα το πρόβλημα στο γκολ. Κάναμε και πολλά λάθη κι αυτό είναι επίσης ένα θέμα που καλούμαστε να λύσουμε»,
δήλωσε ο προπονητής της Λάρισας.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας ανέφερε ότι «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ποιοτική ομάδα, η οποία συν τοις άλλοις θα ήταν πληγωμένη λόγω των όσων έγιναν στους προηγούμενους αγώνες και θα ήθελε πολύ τη νίκη. Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε καλά στην πίεση που δεχτήκαμε στο 2ο ημίχρονο και αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει κάτι περισσότερο, αφού – ειδικά στο τέλος – βρήκαμε αρκετούς ανοιχτούς χώρους.

Ξέρουμε τις δυνατότητές μας, ξέρουμε τα προτερήματα και τις αδυναμίες μας και το σπουδαιότερο είναι ότι έχουμε συμφωνήσεις πως σε κάθε ματς θα πρέπει να τα δίνουμε όλα, σε κάθε αγώνα θα πρέπει να παίζουμε σα να είναι ο τελευταίος. Μόνο έτσι θα έχουμε τύχη στη Super League. Τα παιδιά δίνουν τα πάντα και έχουν καταφέρει να πάρουν πόντους, οι οποίοι θα μας φανούν πολύ χρήσιμοι. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια. Είμαι ικανοποιημένος από τον βαθμό, αλλά θα ήθελα καλύτερη εμφάνιση. Σημασία, ωστόσο, έχει το αποτέλεσμα. Εύχομαι στην ΑΕΛ καλή συνέχεια».


Επιμέλεια: Γιάννης Μάρκουλας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x