Stoiximan Super League

«Να “πεθάνετε” για τη νίκη»!

Για την εικόνα του Ατρόμητου και τον ένα βαθμό σε τρία ματς διαμαρτυρήθηκαν περίπου 60 «fentagin», οι οποίοι πήγαν στη χθεσινή προπόνηση. Για αρκετή ώρα μετέφεραν τα παράπονα τους στον Γιώργο Δώνη, παρουσία και του Γιάννη Αγγελόπουλου. «Αν δεν κερδίσουμε θα μας δείτε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Περιμένουμε το Σάββατο να "πεθάνετε" για τη νίκη, διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί.

Για την εικόνα του Ατρόμητου και τη μία ισοπαλία σε τρία ματς διαμαρτυρήθηκαν περίπου 60 «fentagin», οι οποίοι πήγαν στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. Για αρκετή ώρα μετέφεραν τα παράπονα τους στον Γιώργο Δώνη, παρουσία και του Γιάννη Αγγελόπουλου.

«Υπάρχει πολύ αδιαφορία από πολλούς παίκτες. Δεν γίνεται να παρουσιάζει η ομάδα αυτή την εικόνα. Δεν γίνεται να τρώμε αυτά τα ηλίθια γκολ. Τι να το κάνουμε αν δημιουργούμε 40 τελικές προσπάθειες σε δύο ματς και δεν κερδίζουμε σε κανένα. Δεν είναι μόνο ατυχία, είναι και ανικανότητα και αδιαφορία. Βάλε μέσα τους Περιστεριώτες που ματώνουν τη φανέλα, βάλε τον Αποστολόπουλο και τον Καραλή που έχουν ψυχή. Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν σας ζητάμε να κερδίζουμε, αλλά να βγάζουμε ψυχή. Το ματς με τον Πανσερραϊκό είναι τελικός. Αν δεν κερδίσουμε θα μας δείτε με τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Περιμένουμε το Σάββατο να "πεθάνετε" για τη νίκη, διαφορετικά θα υπάρχει πρόβλημα», είπαν μεταξύ άλλων οι οπαδοί, με τον Δώνη να ζητεί ψυχραιμία.

«Εμείς σας σεβόμαστε πολύ και θέλουμε να κερδίζουμε κυρίως για σας και τον κόσμο. Βλέπετε ότι παίζουμε καλά, αλλά δεν μας θέλει η μπάλα. Είμαστε στην τρίτη αγωνιστική και δουλεύουμε καλά, το βλέπετε. Μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Θα έρθουν σύντομα τα αποτελέσματα», τους είπε ο προπονητής, ο οποίος υπερασπίστηκε τους ποδοσφαιριστές του με αυτά τα λόγια.

Νωρίτερα, ο κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε τη στήριξή του στον προπονητή: «Δεν χρειάζεται να λέμε συνέχεια το πόσο σε εμπιστευόμαστε. Καταντάει κουραστικό. Θέλω να έχεις ηρεμία και να συνεχίσεις τη δουλειά που κάνεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x