Stoiximan Super League

«Τέρμα η πλάκα»

Η επιχείρηση ''ανασύνταξη'' στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε και στη σημερινή προπόνηση με τον Νίκο Νιόπλια να μιλάει στους παίκτες με σκληρά λόγια… «Τέρμα η πλάκα. Τέλος η χαλαρότητα. Όποιος δεν δίνει το 100% θα μένει στον πάγκο», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε παρατηρήσεις στον Μπουμσόνγκ για τις εμφανίσεις του.

Η επιχείρηση ανασύνταξη στον Παναθηναϊκό συνεχίστηκε και στη σημερινή προπόνηση με τον Νίκο Νιόπλια να μιλάει στους παίκτες με σκληρά λόγια…

«Τέρμα η πλάκα. Τέλος η χαλαρότητα. Όποιος δεν δίνει το 100% των δυνατοτήτων του, θα μένει στον πάγκο», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή του τριφυλλιού ο οποίος συνέχισε στον ίδιο τόνο…

«Δεν ανεχόμαστε άλλες τέτοιες εμφανίσεις», πρόσθεσε και στη συνέχεια έκανε αναφορά σε κάθε παίκτη ξεχωριστά: στις εμφανίσεις του, στα λάθη του, στη διάθεσή του στο παιχνίδι.

Παρατηρήσεις σε Μπουμσόνγκ
Σε έναν από τους παίκτες που στάθηκε αρκετά ήταν ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, με τον οποία -μάλιστα- ακολούθησε μια σύντομη συνομιλία.

«Αν είσαι συγκεντρωμένος, τότε, είσαι πολύ καλός. Υπάρχουν και παιχνίδια, όμως, που δεν είσαι καθόλου συγκεντρωμένος και τότε, γίνονται λάθη», ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Παναθηναϊκού στον Γάλλο κεντρικό αμυντικό.

«Εσύ πρέπει να μπεις στη φιλοσοφία της ομάδας. Και όχι εμείς στη δική σου», πρόσθεσε προκαλώντας την αντίδραση του Γάλλου.
«Εγώ κάνω ό,τι μπορώ και θα συνεχίσω», τόνισε ο Μπουμσόνγκ ο οποίος -σύμφωνα με εκτιμήσεις- θα μείνει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x