Stoiximan Super League

Σπυρόπουλος η… επιστροφή

Καλά μαντάτα από την σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού για τον Νίκο Νιόπλια. Ο Νίκος Σπυρόπουλος συμμετείχε κανονικά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Σε καλύτερη κατάσταση φάνηκε και ο Σισέ ο οποίος γυμνάστηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις στη μέση.

Κανονικά συμμετείχε ο Νίκος Σπυρόπουλος στην προπόνηση της Τρίτης, δείχνοντας έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Ο αριστερός μπακ του Παναθηναϊκού, μάλιστα, έδειξε να βρίσκεται σε θέση, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην επικείμενη αναμέτρηση του «τριφυλλιού» κόντρα στον Πανιώνιο. Ωστόσο η συμμετοχή του 27χρονου απέναντι στην παλιά του ομάδα, θα καθοριστεί τις προσεχείς ημέρες.

Μέρος στην προπόνηση πήρε και ο Τζιμπρίλ Σισέ, πράγμα που σημαίνει πως οι ενοχλήσεις στη μέση του δεν είναι προκαλούν ανησυχία. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος και Σεϊταρίδης, ενώ άδεια για προσωπικούς λόγους είχε Γκοβου.

Η προπόνηση της Τρίτης περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητες, και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε 4 ομάδες οι οποίες έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x