Stoiximan Super League

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προλαβαίνει ο Καλαντζής

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Χρήστος Καλαντζής να μην προλάβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο 28χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού (τραυματισμός στο νύχι του ποδιού), αλλά δεν φαίνεται ικανός να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Χρήστος Καλαντζής να μην προλάβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ο 28χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού (τραυματισμός στο νύχι του ποδιού), αλλά δεν φαίνεται ικανός να τον κρατήσει εκτός από το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες. Αυτός ο αγώνας, άλλωστε, είναι η ευκαιρία του να δείξει πως άξιζε μια θέση στο ρόστερ της ομάδας του Περιστερίου και πως κακώς δεν υπολογιζόταν.

Οσον αφορά τον Τάσο Βενέτη, ακολούθησε και χθες ατομικό και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Πάντως, η συμμετοχή του για τον κυριακάτικο αγώνα είναι αμφίβολη.

Εφόσον δεν προλάβει, κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίσουν ο Ιβιτσα Μαϊστόροβιτς και ο Δημήτρης Ιωάννου. Εκτός είναι ο Χαρίδημος Μίχος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x