Stoiximan Super League

Σπανός: «Είστε επαγγελματίες εσείς;»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Γιώργος Σπανός μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου κόντρα στον Ηρακλή. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ μπήκε στα αποδυτήρια, έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω του και όσοι ήταν έξω άκουγαν τις φωνές του. Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Αναστασάκος κινδυνεύει με τέσσερις αγωνιστικές για εξύβριση.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο Γιώργος Σπανός μετά την ισοπαλία του Ατρόμητου κόντρα στον Ηρακλή. Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» ΠΑΕ μπήκε στα αποδυτήρια, έκλεισε με δύναμη την πόρτα πίσω του και όσοι ήταν έξω άκουγαν τις φωνές του.

«Είστε επαγγελματίες εσείς;», είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας των Περιστεριωτών και συνέχισε σε πιο έντονο ύφος: «Το παιχνίδι ήταν δικό μας και, αντί να το ''καθαρίσουμε'' με τις ευκαιρίες που είχαμε, παίξαμε με τη φωτιά. Είμαι απολύτως εντάξει απέναντί σας και εσείς, αντί να παίξετε όπως πρέπει και να πάρετε το ματς, μου κάνατε τσαλιμάκια έξω από την περιοχή μας. Δεν θα ανεχτώ ξανά κάτι τέτοιο. Το μόνο που σας νοιάζει είναι να ρωτάτε πότε θα μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό σας».

Εν τω μεταξύ, ο Ηλίας Αναστασάκος κινδυνεύει με τέσσερις αγωνιστικές για εξύβριση. Ο 32χρονος επιθετικός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Δημήτρη Θάνο, ζητώντας πέναλτι στη φάση του 90’, με αποτέλεσμα να δεχθεί την κίτρινη κάρτα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα την κόκκινη. «Μου είπε ''είσαι ηλίθιος''», έγραψε ο διαιτητής της αναμέτρησης στο φύλλο αγώνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x