Stoiximan Super League

ΚΕΡΚΥΡΑ: Περιμένουν τον Μπρούνα

Ύστερα από την του Βερονέζι Γκουστάβο, στην Κέρκυρα θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή τους. Οι «Φαίακες» δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Χεράρδο Μπρούνα και δηλώνουν διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί.

Ύστερα από την επιστροφή του Βερονέζι Γκουστάβο, στην Κέρκυρα θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή τους. Οι «Φαίακες» δεν έχουν παρατήσει την υπόθεση του Χεράρδο Μπρούνα και δηλώνουν διατεθειμένοι να περιμένουν όσο χρειαστεί. Δηλαδή μέχρι και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Οι Κερκυραίοι έχουν συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ και μένει μόνο να πειστεί ο 19χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός.

Οσον αφορά το θέμα του επιθετικού, ο Ηλίας Αναστασάκος είναι μέσα στις περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα. Ο έμπειρος φορ του Ατρομήτου έχει προταθεί και εξετάστηκε, αλλά από την ΠΑΕ ξεκαθάριζαν πως αν δεν αλλάξουν κάποια δεδομένα, τότε δύσκολα θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση. Εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις φορ, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι από την ξένη αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x