Stoiximan Super League

Απών ο Σκόνδρας, δοκιμάζει Καπάλντι

Απών από την προπόνηση του Ατρόμητου ήταν και την Τετάρτη ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από πυρετό και το ιατρικό τιμ της ομάδας του συνέστησε να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή. Δεν ακολούθησε το πρόγραμμα και ο Εδουάρδο Μπρίτο, ο οποίο ακολούθησε ατομικό. Ο 28χρονος μέσος υπολογίζεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την προσεχή Δευτέρα. Στην προετοιμασία συμμετείχε και ο Βορειοϊρλανδός, Τόνι Καπάλντι, ο οποίος θα μείνει για προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή.

Απών από την προπόνηση του Ατρόμητου ήταν και την Τετάρτη ο Γιάννης Σκόνδρας. Ο νεαρός αμυντικός ταλαιπωρείται από πυρετό και το ιατρικό τιμ της ομάδας του συνέστησε να συνεχίσει τη φαρμακευτική αγωγή. Δεν ακολούθησε το πρόγραμμα και ο Εδουάρδο Μπρίτο, ο οποίο ακολούθησε ατομικό. Ο 28χρονος μέσος υπολογίζεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς την προσεχή Δευτέρα.

Στην προετοιμασία συμμετείχε και ο Βορειοϊρλανδός, Τόνι Καπάλντι (22 φορές διεθνής), ο οποίος θα μείνει για προπονήσεις μέχρι (και) την Παρασκευή.

Όσον αφορά στο υπόλοιπο ρόστερ, όλοι βρίσκονται στην διάθεση του Γιώργου Δώνη για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τη Λάρισα (Σάββατο 28/08, 18:15). Μάλιστα ο Έλληνας τεχνικός την Πέμπτη (29/08, 12:30) θα παραχωρήσει στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου συνέντευξη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League.

Για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με τη θεσσαλική ομάδα, η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Την Παρασκευή θα γίνει από το Γραφείο Διαχείρισης της ΠΑΕ Ατρόμητος η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Λάρισας από τις 12:30 έως τις 20:30. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 20 ευρώ και αντιστοιχεί στη Θύρα 14 του γηπέδου «Αλκαζάρ»».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x