Stoiximan Super League

Ατομικό ο Μπρίτο

Χωρίς τους Μπρίτο και Σκόνδρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο. Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών, ο Γιώργος Δώνης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας.

Χωρίς τους Μπρίτο και Σκόνδρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για το εκτός έδρας παιχνίδι της πρεμιέρας στη Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο.

Εκτός των δύο ποδοσφαιριστών, ο Γιώργος Δώνης είδε όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση ενόψει της δύσκολης πρεμιέρας.

* Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η τοποθέτηση του φυσικού χλοοτάπητα στο δεύτερο γήπεδο του αθλητικού κέντρου της ομάδας. Η ποικιλία του χόρτου είναι η ίδια με εκείνη του σταδίου Περιστερίου και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αρμόδια εταιρείας που ανέλαβε το έργο, η παράδοση προς χρήση του βοηθητικού γηπέδου θα γίνει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

* Έπειτα από συγκατάθεση του προπονητή της ομάδας Γιώργου Δώνη, ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μαλιαρίτσης θα προπονεί ατομικά δύο φορές την εβδομάδα τους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στις υποδομές και θα παρακολουθεί συνεχώς την εξέλιξή τους σε συνεργασία με τους προπονητές των τμημάτων.

Επιμέλεια: Διονύσης Καμπάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x