«Φως στο τούνελ» των προβλημάτων που είχαν προκύψει για το γήπεδο στο Βοτανικό φάνηκε μία ημέρα μετά από τις τοποθετήσεις του κ. Πάγκαλου. Όπως πρώτος μετέδωσε ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6, o Δήμος Αθηναίων και η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού έστειλαν στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και στον Ερασιτέχνη γραπτώς τις εγγυήσεις των όσων είχαν συμφωνηθεί προφορικά για τη «διπλή ανάπλαση» μεταξύ όλων των πλευρών που εμπλέκονται στην υπόθεση.
Με μια πρώτη ματιά στον Παναθηναικό έμειναν ικανοποιημένοι από τα έγγραφα που είδαν. Ήδη το νομικό τμήμα της ΠΑΕ εξετάζει τα έγγραφα αυτά που πήραν στα χέρια τους.
Υπολογίζεται ότι σύντομα θα συναινέσουν και αυτοί στην κατάθεση της νέας νομοθετικής ρύθμισης για την διπλή ανάπλαση, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την ανέγερση του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.
Οι εγγυήσεις αφορούν στην κατασκευή όλων των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, τις οποίες έχει αναλάβει η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού, στην παράδοση των 1.800 θέσεων πάρκινγκ για το γήπεδο και στην κατοχύρωση του Παναθηναϊκού, σχετικά με το τι πρόκειται να συμβεί με τα επιπλέον 3 χιλ. τετραγωνικά που προκείπτουν από τη μείωση του συντελεστή δόμησης στο εμπορικό κέντρο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.