Stoiximan Super League

Έκλεισε Στολτίδη η Κέρκυρα

Σε προφορική συμφωνία με τον Ιεροκλή Στολτίδη ήρθε χθες η διοίκηση της Κέρκυρας. Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι «Φαίκες» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου μέσου, ο οποίος αναμένεται σήμερα να μεταβεί στο νησί για τα τυπικά.

Σε προφορική συμφωνία με τον Ιεροκλή Στολτίδη ήρθε χθες η διοίκηση της Κέρκυρας. Τις τελευταίες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι οι «Φαίακες» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του 35χρονου μέσου, ο οποίος αναμένεται σήμερα να μεταβεί στο νησί για τα τυπικά.

Οι διοικούντες την «κυανέρυθρη» ΠΑΕ απέσπασαν τη θετική απάντηση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, αλλά ακόμη δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Πάντως, μέχρι την ολοκλήρωση της υπόθεσης, στην Κέρκυρα εμφανίζονται επιφυλακτικοί για την έκβασή της.

Όσον αφορά το θέμα του Μάρκο Μαρκόφσκι, οι «Φαίακες» δεν τα βρήκαν με τη Δόξα Δράμας και οι διαπραγματεύσεις διακόπηκαν. Την ίδια ώρα, ο Χρήστος Καλαντζής είναι μια ανάσα από την Κέρκυρα, ενώ σε πολύ καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται και η μεταγραφή του Μοχάμεντ Αμπουμπακαρί.

Τέλος, ο Σμαρτ και ο Φλαβίνιο βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση, με τη διαφορά πως για τον πρώτο γίνονται για να λύσει το συμβόλαιό του (έχει ακόμα ένα χρόνο) και για να τον δεύτερο για να ανανεώσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x