Σίγουρος ότι θα επιτύχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Σωκράτης Κομινάκης, μιλώντας στην εφημερίδα «DEAL». Ο στενός συνεργάτης του μεγαλομετόχου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε ότι θα πετύχει η νέα διοίκηση στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει: «Γιατί να μην πετύχουμε; Θα πετύχουμε, γιατί δεν μας λείπει τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Στη συνέχεια, απάντησε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αναλαμβάνει την προεδρία της Εταιρείας: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Αν δεν ήταν πρόεδρος ο κ. Κόκκαλης θα ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ποτέ εγώ. Θα είμαι αντιπρόεδρος».
Ερωτηθείς που τοποθετεί τον πήχη για τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν, απάντησε: «Ψηλά τον θέλουμε τον πήχη! Όχι όμως με τον τρόπο που παρουσιάζεται, με τα ονόματα παικτών που διαρρέεται ότι έρχονται στον Ολυμπιακό. Όλα θέλουν τον τρόπο και την ώρα να γίνουν. Και θα γίνουν».
Επίσης, αναφέρθηκε στα σενάρια που θέλουν τον Έβαλντ Λίνεν να αντικαθίσταται: «O Ολυμπιακός έχει προπονητή τον Λίνεν. Γιατί πρέπει να το συζητάμε;»
Το προφίλ του Σωκράτη Κομινάκη όπως το παρουσιάζει η εφημερίδα "DEAL"
Ο Σωκράτης Κομινάκης είναι Πειραιώτης, Πασαλιμανιώτης και γεννημένος Ολυμπιακός. Θεωρείται επιτυχημένος μάνατζερ και είναι ο άνθρωπος που έκανε το "big deal" στην κινητή τηλεφωνία με την εξαγορά της WIND (τότε ΤΙΜ) από τον Ναγκίμπ Σαουίρις.
Η πρώτη του δουλειά ήταν τα... σαμπουάν. Λίγο πριν πάρει το απολυτήριο του στρατού, έστειλε βιογραφικό στην πολυεθνική "Procter" που ζητούσε στελέχη μάρκετινγκ. Του ανέθεσαν να λανσάρει το σαμπουάν "Vidal Sassoon".
Η πρώτη του επαφή με την κινητή τηλεφωνία έγινε το 1998, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον τότε ισχυρό άνδρα της Panafon Γιώργο Κορωνιά. Το κοινό πάθος για τον Ολυμπιακό έφερε τους δυο άνδρες πιο κοντά. Έτσι, τον Νοέμβριο του 1998 άρχισε να εργάζεται στην Panafon.
Τα σχέδια του όμως ήταν για πιο ψηλά. Έτσι, αποφάσισε να φύγει από την Vodafone (όπως είχε ήδη μετονομαστεί η Panafon) και το 2004 ανέλαβε διευθυντής σύμβουλος στην "Telecom Italia" θέτοντας σε εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο. Να πουληθεί η εταιρεία σε δυο funds.
Στις επαφές που έκανε, οι νέοι ιδιόκτητες του ζήτησαν να συμμετάσχει στο μετοχικό κεφάλαιο. Πήρε το ρίσκο και φρόντισε να μη χάσει τα λεφτά του. Πέτυχε την πώληση της TIM στον Αιγύπτιο Κροίσο Ναγκίμπ Σαουίρις και όχι μόνο δεν έχασε την επένδυση του, αλλά έβγαλε και μεγάλο κέρδος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.