Stoiximan Super League

Τι είπαν Τζίγκερ-Πατέρας

Όλα δείχνουν πως ο Νικόλας Πατέρας θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση του μετόχου του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τι συζήτησαν οι δύο μέτοχοι του «τριφυλλιού». Τι θα γίνει με το θέμα του Κώστα Αντωνίου και τι θέλει ο Νίκος Νιόπλιας εν όψει των διοικητικών εξελίξεων. Στις 14:00 ο Κώστας Κατσουράνης θα βρεθεί στο στούντιο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Όλα δείχνουν πως ο Νικόλας Πατέρας θα παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα από τη χθεσινή συνάντηση του μετόχου του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα, αν και διαψεύδεται η συγκεκριμένη είδηση. Για τη συνάντηση των δύο μετόχων της ΠΑΕ φέρονται να έχουν ενημερωθεί ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Όπως φαίνεται, ο κ. Πατέρας θα καθίσει στον προεδρικό θώκο της «πράσινης» ΠΑΕ για ακόμη ένα χρόνο, αν και στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον κ. Βαρδινογιάννη δεν κατέληξαν σε συμφωνία. Έπειτα από πρόταση του πρώτου το Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, με δύο θέματα ψηλά στην ατζέντα: Την αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ και την αναλυτική και τελική έκθεση της Deloitte. «Είτε μείνω είτε φύγω από πρόεδρος, πρέπει την Παρασκευή να γίνει το Δ.Σ., ώστε να αποφασιστεί η αύξηση Μ.Κ.», φέρεται να είπε ο κ. Πατέρας στον κ. Βαρδινογιάννη. Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» αναμένεται να επαναλάβει την πρόταση που έκανε στο τελευταίο Δ.Σ. για αύξηση 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά την τελική έκθεση της Deloitte, το έλλειμμα για την περίοδο που τελειώνει θα φτάσει τα 5 εκατ. ευρώ, οπότε με αυτή την αύξηση οι «πράσινοι» θα βγάλουν τη νέα χρονιά και το μεταγραφικό μπάτζετ θα είναι περίπου 8 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι στην αύξηση αναμένεται να συμμετέχουν όλοι, ανάλογα με το ποσοστό τους.

Όσον αφορά το θέμα του Κώστα Αντωνίου, ο κ. Βαρδινογιάννης δεν επιθυμεί την παραμονή του στη θέση του διευθυντή ποδοσφαίρου, διότι του καταλογίζει υπερβολικό κόστος μεταγραφών και λάθος επιλογές.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Νιόπλιας περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο στα διοικητικά, ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση για την οριστικοποίηση της παραμονής του και να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν. Ο Μακεδόνας τεχνικός θα ήθελε να αποκτηθούν τρεις παίκτες κλάσης και στη συνέχεια γίνουν μια-δυο προσθήκες ως εναλλακτικές λύσεις. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος προπονητής θα ήθελε να αποκτηθούν ένας στόπερ, ένας μέσος κι ένας επιθετικός.

* Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κίτσιος, και ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Σαμαράς, συζήτησαν για το θέμα του γηπέδου στον Βοτανικό. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν να καταθέσουν υπόμνημα στην υπουργό ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπίλη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x