Stoiximan Super League

Ρομέρο: «Φανταστική πρόκληση ο Παναθηναϊκός»!

Ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Ρομέρο. «Ο ατζέντης μου θα ταξιδέψει στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα και θα διαπραγματευτεί με τα στελέχη του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να συμφωνήσουν και να αγωνιστώ στην Ευρώπη», τόνισε ο αμυντικός της Μονάρκας Μορέλια.

Ενθουσιασμένος στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Ρομέρο, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη». Ο αμυντικός της Μονάρκας Μορέλια υποστήριξε ότι τον επόμενο μήνα ο μάνατζέρ του θα έρθει στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με το «τριφύλλι» τη μεταγραφή του. Ο Αργεντινός εξέφρασε την ελπίδα οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν και εκείνος να πραγματοποιήσει το όνειρο της ζωής του.

«Φανταστική πρόκληση! Μόνον έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω πιθανή μεταγραφή μου στον Παναθηναϊκό. Στο Μεξικό πραγματοποίησα το πρώτο βήμα στην καριέρα μου. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστια ομάδα, επιπέδου Champions League. Αγωνίζεται και ο Λέτο εκεί, τον οποίο γνωρίζω από τη Λανούς. Ο ατζέντης μου θα ταξιδέψει στην Ελλάδα τον επόμενο μήνα και θα διαπραγματευτεί με τα στελέχη του Παναθηναϊκού. Εύχομαι να συμφωνήσουν και να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις ενός μεγάλου συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός», δήλωσε ο 27χρονος παίκτης.

Εν τω μεταξύ, ο Κριστόφ Μέτσελντερ εμφανίστηκε ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. «Ξέρω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, όπως για παράδειγμα τη Γερμανία. Έχω ακούσει τον Παναθηναϊκό, ενώ από την πατρίδα μου υπάρχουν η Χέρτα Βερολίνου και η Στουτγκάρδη», τόνισε ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης στο ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena Ser».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x