Stoiximan Super League

Ενδιαφέρον ΠΑΟ για Αρούνα Ντιντάν

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αρούνα Ντιντάν κάνουν λόγο αγγλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το «Sky Sports News» οι «πράσινοι» θέλουν τον 29χρονο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά δεν είναι οι μόνοι, καθώς Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει στη Λανς, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Πόρτσμουθ, έχοντας πετύχει επτά γκολ σε 21 συμμετοχές.

Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Αρούνα Ντιντάν κάνουν λόγο αγγλικά ΜΜΕ. Σύμφωνα με το «Sky Sports News» οι «πράσινοι» θέλουν τον 29χρονο επιθετικό από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά δεν είναι οι μόνοι, καθώς Μπλάκμπερν και Νιούκαστλ επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ντιντάν ανήκει στη Λανς, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Πόρτσμουθ, έχοντας πετύχει επτά γκολ σε 21 συμμετοχές. Η αρχική συμφωνία με τους Γάλλους, προέβλεπε ότι αν παίξει σε ακόμη ένα ματς, η διαλυμένη οικονομικά Πόρτσμουθ, θα έπρεπε να καταβάλει επιπλέον 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Άβρααμ Γκραντ κατάφερε όμως να πείσει τους διοικούντες να τον χρησιμοποιήσει στον τελικό του κυπέλλου Αγγλίας, χωρίς να πληρώσει και άλλα χρήματα.

Στο ρεπορτάζ των Άγγλων αναφέρεται ότι η Μπλάκμπερν ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πέρασε μάλιστα και από τα ιατρικά τεστ της ομάδας πριν δύο εβδομάδες. Ταυτόχρονα και η Νιούκαστλ, που επανήλθε στην Premier League, τον θέλει, όμως και οι δύο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στην κούρσα της απόκτησής του.

Επιμέλεια: Νικόλας Ακτύπης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x