Stoiximan Super League

ΠΑΟ: Φόβοι για Λέτο

Με μια ατυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Σεμπαστιάν Λέτο αποχώρησε με διάστρεμμα και αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του.

Με μια ατυχία ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού. Ο Σεμπαστιάν Λέτο τραυματίστηκε σε μια φάση και αποχώρησε κουτσαίνοντας. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου του «τριφυλλιού» κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Αργεντινός αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να εκτιμηθεί η κατάσταση της υγείας του και –φυσικά- εάν θα είναι σε θέση να ενισχύσει τους «πράσινους» στον τελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Άρη, το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με ζέσταμα, στη συνέχεια έκαναν ταχύτητες με μπάλα και αργότερα εκτέλεσαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Στο τέλος, οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, οι οποίες έπαιζαν εναλλάξ παιχνίδι 4 εναντίον 4. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Δάρλας και Μαχλελής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x